Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki szűz és a párjának az átlagosnál nagyobb szerszáma van, akkor lehetséges a szex közttük?
Nekem 17 cm. Ez az itteni válaszolók szerint átlagosnál nagyobbnak számít.
Gond nélkül feküdtem le 18 évesen a 16 éves barátnőmmel. (Mindketten szüzek voltunk.)
De még ha valakinek 20 centi, akkor is képes úgy szexelni, hogy a szűz nőnek is jó legyen szerintem, minden csak odafigyelés kérdése.
A szüzesség elvesztésénél két dolog van, ami fájdalmat válthat ki. Az egyik a szűzhártya berepedése, a másik pedig az, hogy a lányka szorong, fél (vagy a fiú ügyetlen), emiatt nincs felizgulva, nem nedvesedik és nem tágul kellőképp. Mind a kettő előfordulhat bármekkora méretű pénisszel.
Akinek szerencséje van, és a szűzhártyája nem szakad, hanem tágul, ráadásul a partnere is türelmes, odafigyel rá, annak nem fog semmilyen problémát okozni az átlagosnál nagyobb szerszám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!