Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HIV fertőzottek, nektek mik voltak a tüneteitek?
Idén volt egy pár hónapos viszonyom egy külföldi férfivel, akiről utóbb kiderult hogy masik 2 nővel is lefekszik.
Azután nemrég szeptemberben volt egy pár hetes viszonyom egy olasz férfivel.
Mindkettővel védekezés nélkül feküdtem le ( köszönöm,nem kérem a kioktatast)
Az utóbbi 3 hónapban kétszer volt herpesz szerű betegségem. Vagyis egyszer egy torokgyulladasom,majd ajakherpesz, és nemrég gennyes mandulagyulladásom volt valamint a szám belseje is tele volt herpesszel. Nem csókoloztam senkivel .
Más tünetem nincs,se kiütés se hasonló, láz nyilván előfordul gyulladásos betegsegeknel.
Annyira félek hogy egyszerűen nem akarom tudni ha HIV fertőzött vagyok.
Szerintetek lehetséges?
Köszönöm kedves vagy.
Már napok óta nem tudok aludni emiatt.
Velem is megesett, ne parázz!
Én kaptam egy mailt, hogy HIV derült ki nála, de elmentem két tesztre, és negatív... ha félsz teszteltesd magad! Ha netán AIDS-es volt, attól még nem biztos, hogy te AIDS-es leszel. Ha lefekszel valakivel, aki influenzás te nem leszel még az, van rá nagy esély, de azért velem már elofordult párszor, hogy nem kaptam el a náthát...
De teszteltess! Gondold csak el mi van, ha tényleg van valami komolyabb baj, és továbbadod... azzal a tudattal hogy élsz? Szóval valszeg semmi, de egy teszt nem árt, ha már így alakult.
Még azt jobb, ha tudod, hogy 3 hónap után tudják megmondani, hogy fertőzött vagy, avagy nem.
Ebből a szituból leirva borzasztó alacsony az esély, hogy AIDS-es legyél... de ha félsz, menj el tesztre!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!