Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Valaki tud és szeret...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Valaki tud és szeret mélytorkozni?

Figyelt kérdés
Van olyan csaj aki szeret és tud is mélytorkozni? 22 F

jan. 16. 14:03
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
Kevesen tudnak olyat, szopni meg egyik sem szeret csak megteszi, nagyvonalúan mert más út nem vezet a bankkártyádhoz és vagy az életed művének 50%-hoz.
jan. 16. 14:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az igen, szép általánosítás, 1-es.

Én a mélytorkot pont nem szeretem, szopni viszont igen, mert szeretek örömet okozni és engem is izgat. De biztos hazudok és talán nő sem vagyok 😂

jan. 16. 14:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szopni szeretek (egyrészt izgató, másrészt szeretek örömet okozni a páromnak), de a mélytorok már annyira nem az én világom. Tudom csinálni, csak éppen ritkán van hozzá hangulatom. A szopásnál jobb, hogy valamennyire én irányítok és kényelmesebb tempóban tudom csinálni.
jan. 16. 14:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudok sugárhányás lesz a vége erős a gége reflexem

De mondigprobálkozok jobban

31n

jan. 16. 15:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudok, de jó ideig próbálkoztam. Végül elengedtem, szopi viszont toplistás.

28n

jan. 16. 18:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
#1. Jó kis csajokkal lehettél eddig. De ez elég durva általánosítás. Szerintem nagyon sok nőre nem igaz amit írtál. Én speciel szeretem szájjal kényeztetni a párom és nagyon nem érdekel a pénztárcája. Viszont mélytorkozni nem szeretek.
jan. 16. 18:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szeretnék, de sajnos nem sikerül, mert erős nekem is a gégereflexem, így azonnal könnyezni, durván öklendezni kezdek. A sima orált szeretem, szerencsére eddigi párjaim ezzel is elégedettek voltak.
jan. 16. 21:44
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én azt vettem észre hogy 10ből kb 3 tud.

Hogy szeretik vagy sem azt nem tudom nekem az is elég ha az én örömöm miatt teszik meg és én sem vagyok hálátlan.

jan. 17. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!