Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már olyan élményetek, hogy alapos előkészítéssel nagyon keményen megdugtak?
Ezalatt értem, hogy húzták a hajatokat, rácsaptak a feneketekre, a melleitek össze, vissza lengtek miközben keményen dugtak titeket.
Kellemes élmény volt vagy túl dúrva?
Könnyebb így elélvezni vagy az jobban meg egy romantikus szeretkezésnél ahol lassabban és finomabban dugnak és csókolnak?
Mit éreztél közben és mit éreztél utána?
Egyszer volt ilyen:)
De ott a párom felül volt végig, de nagyon jó volt.
Élveztem minden percet :)
Hangulatfüggő. Egy buli szexelős részén pl a harmadik-negyedik menetben könnyebben el tud kezdeni lankadni a pasi, főleg ha piált is. Ilyenkor ha keményebben és gyorsabban csinálja akkor állva marad és még nem is élvez el olyan gyorsan, én pedig szeretem ezt is. Amúgy jobb a finomabb és szenvedélyesebb, de ha party van akkor a több a jobb!
23L
Igen
Mikor azt akarom h szépségnek baszva csak így élvezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!