Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már olyan élményetek, hogy alapos előkészítéssel nagyon keményen megdugtak?
Figyelt kérdés
Ezalatt értem, hogy húzták a hajatokat, rácsaptak a feneketekre, a melleitek össze, vissza lengtek miközben keményen dugtak titeket.
Kellemes élmény volt vagy túl dúrva?
Könnyebb így elélvezni vagy az jobban meg egy romantikus szeretkezésnél ahol lassabban és finomabban dugnak és csókolnak?
Mit éreztél közben és mit éreztél utána?
ma 14:40
11/12 anonim válasza:
Nagyon durvára nem vágyom, hajhúzásra kifejezetten nem. Az, hogy milyen tempóban jó, változó, de az többnyire beválik, ha lassan kezd és gyorsít.
12/12 anonim válasza:
Ugyanaz a story mint a 10-esnél.
Nem volt nagy előkészület, csak jöttek a történések, és én egyre jobban beleéltem magam.
Így visszagondolva nem is tudom hogy hogy bírtam ki, de az tény, hogy valóban rommá dugtak - csakhogy én ezt piszokul élveztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!