Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy egy 4 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy 4 éves kapcsolat után is olyan szűk a hüvelyem, hogy csak egy ujjal lehet ujjazni és az aktus kezdetén fáj a behatolás?

Figyelt kérdés
4 év után új kapcsolatom van és új párom csodálkozik, hogy lehet ilyen szűk, az ujjazás egy ujjal jó, kettővel fáj és egyel is csak finoman, óvatosan lehet. Az aktust is nagyon finoman kell kezdeni, mert nehezen megy be a szerszám.

2022. nov. 2. 17:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert te ilyen típusú vagy. A pélók mérete, vastagsága sem egyforma, a nők hüvelye sem. Kegel-gyakorlatok, nem csak a hüvelyizomzat erősítését tudja elősegíteni de abban is tud segíteni hogy megtanuld kicsit jobban elengedni. Egyébként meg az elején majd' mindenkinek kicsit óvatosabban, fokozatosan kell kezdeni.
2022. nov. 2. 17:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az átlagos, vagy az alatti méretekkel rendelkező férfiak álma. Ha szexre kerül a sor, Te is élvezed, és a kisebb méretű partner is élvezi az együttlétet. Bocs, hogy innen közelítettem meg a témát. Találkoztam ilyen nővel, de ugyanúgy az ellenkezőjének is.
2022. nov. 2. 18:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom ha ilyen brutálszűk!! :)
2022. nov. 2. 18:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én is ezzel küzdök. Sokszor nem fér be a párom, de igyekszem ezen változtatni. :)

Kegel gyakorlatok, gésa golyó!

2022. nov. 2. 18:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt nagyon szűk barátnőm, de nem sok idő kellett hogy hozzám táguljon. Azt mondta hogy a volt pasijának nem volt ekkora. Szerintem nem is volt még pasija. Csak az elsőnél volt iszonyatosan szűk, de utána már nem.
2022. nov. 2. 20:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

5. Az más, jó neki.

Amiről mi beszélünk, az genetika. :) 4 voltam.

2022. nov. 2. 22:20
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Dugjatok a seggedbe! Azért van, az pedig könnyebben tágul
2022. nov. 2. 23:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
7. Jó hülye vagy fiam, de semmi baj. :)
2022. nov. 3. 00:18
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a #4-es írta ez genetika és meg lehet próbálni az intim tornát.
2022. nov. 3. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!