Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Házasság előtt hányan nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasság előtt hányan nem szexelnek közületek?

Figyelt kérdés
Most tűnt fel, hogy többeknél is van olyan, hogy házasság előtt csak orálisan/análisan szexelnek, arra vagyok kíváncsi hogy hányatoknál van ez, pontosan mi a “megallapodas” es mi az oka (vallás vagy becsulet/erkolcsi norma?)

2020. okt. 13. 18:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
na az se százas...
2020. okt. 13. 18:53
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
"vallás vagy becsulet/erkolcsi norma" Szerintem ezek általában összefüggenek, és a vallás áll a háttérben.
2020. okt. 13. 18:56
 3/12 anonim ***** válasza:
56%
Most mit szeretnél megtudni? Azt hogy hányan vannak vagy hogy mi az oka? Egy kérdést tegyél fel, de értelmesen.
2020. okt. 13. 18:56
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Rossz hírem van. Az orális szex és az anális szex is szex. Benne van a nevükben.
2020. okt. 13. 19:00
 5/12 A kérdező kommentje:

Igen ezert tettem fel a kerdest, mert vallasi szempontbol aki oralisan szexel az mar regen elrontotta.

Arra vagyok kivancsi jonnek-e valaszok, abbol levonok kovetkeztetest h nem csak veletlenul szaladtam bele ket ilyen parba, hanem mondjuk gyakoribb.

Szerintem szofisztikalt kerdes volt, nem ertem mi a gondja az egyik kommentelonek

2020. okt. 13. 19:02
 6/12 anonim ***** válasza:
Az iszlám engedi az orált?
2020. okt. 13. 19:07
 7/12 A kérdező kommentje:
Az iszlam azt sem engedi hogy hozzaerj masik nemu emberhez csak ha elsofoku rokon.
2020. okt. 13. 19:08
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szex, de a kettő között akkor is van különbség. Ha csak leszop téged egy csaj akkor büszkén mesélsz róla, hogy jól megdugtad? Nem egy és ugyanaz. Az hogy a lány szájában van vagy a puncijában van ott egy kis óriási különbség van.
2020. okt. 13. 19:34
 9/12 anonim ***** válasza:
88%
Ja a pap bácsi is ezt mondja jegyesoktatáson "és írva vagyon feleim ne paráználkodjatok de majd éljetek házaséletet előtte viszont mikor púzóba csináljátok használjatok jó sok síkosítót mert biz' az úr szemében az análszex bocsánatos és kívánatos" 😂
2020. okt. 13. 19:55
 10/12 anonim ***** válasza:
93%
Azt ugye tudod, hogy ezeknek a vége általában válás lesz, mert későn jönnek rá fontos dolgokra?
2020. okt. 13. 20:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!