Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, összejönnétek olyan pasival, akinek csak egy érettségije van?
60-as,nem tudom hány országban jártál eddig én 97-ben,s a legjobb egyetemem Amerikában,Svájcban,Japánban,és Kínában vannak..
A Harvardnak és a Yale-nek pont ezért vannak kínai egyetemi kapcsolatai.
Javaslom tanulmányozni a cikket.
Az amerikai mellett egy Japán,kínai,maláj egyetem benne van a top 50-100-ban,hozzájuk képest max.Ausztria tud még labdába rúgni.
De hát mit várunk el egy panellakó párizsizabáló érettségizett embertől..
Én voltam japánban egyetemen posztdoktori ösztöndíjjal, nem két napig, és hidd el, ott nem az megy ami európában. De igen, érettségizett is vagyok, hisz anélkül nehéz lett volna egy egyetemet meg egy doktori iskolát elvégezni. Nem gondolom, hogy degradálni kellene zérus információ birtokában bárkit, és azt sem hiszem, hogy úgy kellene vitatkozni, hogy emellett a nyaralásodból merítesz információkat a világ országainak felsőoktatási rendszereiről. Ha nem dolgoztál egyetemen, akkor a hazairól is maximum arról a szakról arról az egyetemről tudsz valamennyit hallgatói nézőpontból.
Remélem egyszer lesz kulturális látszata annak, hogy mennyi országban jártál, és nem csak strigulaként tekintesz rájuk, hogy érvként használhasd fel vitahelyzetekben.
63
Hálás vagyok a megnyilvánulásodért. Íme, két diplomás ember – az egyik értelmiségi, a másik nem.
62
Szégyelld magad diplomás létedre, hogy a szabadidős tevékenységed és egyúttal a megkeresett anyagi javaid elköltési módja az, hogy önkontroll és önkorlátozás nélkül orrba-szájba utazol, csak, hogy ott legyél valahol, és akkora az ökológiai lábnyomod családostul egy évben, mint komplett Kazincbarcikának.
Amúgy párizsit kb. 6 évesen ettem, már gyerekként utáltam. A tegnapi vacsorám fokhagymás-csilis olívaolajon pirított rák volt olívaolajos salátával. A mai marinált heringfilé olívás salátával és fokhagymás-olívás paradicsommal. Nem mintha ez minősítené a szellemi színvonalamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!