Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti összejönnétek?
Figyelt kérdés
Introvertalt lánnyal?2022. szept. 30. 06:43
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
71 szavazat
1/22 anonim válasza:
Nincs jó véleményem róluk... így nem hiszem.
2/22 anonim válasza:
Te az vagy? Ez miben nyilvánul meg?
3/22 Noren1989 válasza:
Ha amúgy jól szopik és nem elmebeteg 🤫🤔😉
6/22 anonim válasza:
Tuti, hogy nem! Nincs arra szükségem, hogy mondjuk egy családi összejövetelen a sarokban gubbasszon csendben, azt várva, hogy mikor ér véget az egész. Ilyen embert, hogy mutatsz be otthon? Még egy szexkapcsolat oké, de egy befelé forduló emberrel hosszú távon, nem tudnék mit kezdeni...
7/22 anonim válasza:
Engem aztán nem zavarna. Én meg azzal nem tudnék mit kezdeni, ha állandóan családi meg társasági életet "kéne" élni. Nem mindenkit az boldogít.
8/22 anonim válasza:
Erősen függ attól, hogy mennyire introvertált. De alapvetően legjobban a mérsékelten introvertált lányokat szeretem szóval nagy valószínűséggel igen.
9/22 anonim válasza:
Nem. De dugni nagyon jók az ilyenek, tapasztalat.
46F
10/22 anonim válasza:
Ha van külömbség a női drámázás és az introveráltság között akkor igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!