Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak ti összejönnétek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti összejönnétek?

Figyelt kérdés
Introvertalt lánnyal?

2022. szept. 30. 06:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, össze
2022. szept. 30. 08:00
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Az introvertáltság szintje a döntő. Ha olyan, hogy egyáltalán nem bírja a társaságot és beszélni sem nagyon lehet vele, akkor nem. Ha meg introvertáltság alatt azt értjük, hogy nem szereti a tömegeseményeket, kerüli a fesztiválokat, nem ő a társaság közepe és szeret otthon lenni az akkor nem probléma.
2022. szept. 30. 08:01
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyre többször olvasom, hogy összemosódik az introvertált személyiség fogalma az alulszocializáltsággal. Az introverzió annyit jelent, hogy az egyedüllét pihentet, a túl sok társaság elfáraszt. Amikor valaki nem tud beilleszkedni, nem képes kapcsolódni, és szorong ha társaságban van, az már ezen túlmutat. Ami miatt összemosódik, hogy egy introvertált kisgyerek könnyebben szocializálódik félre, mert nagyobb erőfeszítés neki kapcsolódnk.

Ebből a szempontból két esetben nem jönnék össze egy lánnyal. Az egyik ha döcögős a kapcsolódás. Nekem komfortos, ha én beszélek többet, de vannak azok az emberek, akikkel szinte szociális vákumban érzem magam, mert még az arcuk sem árul el semmit. Attól a hideg ráz. A másik, ha annyira nem tud beilleszkedni, hogy az a társasági életünk rovására megy.

Ettől eltekintve elvettem feleségül egy enyhén introvertált lányt, szóval igen: összejönnék introvertált lánnyal. Nagyon szeretem az introvertáltak titokzatosságát, felefedezni a belső világukat. Mivel egyedüllétük során egy csomó érdekes dolgot csinálnak, tele vannak meglepetésekkel. Azt tapasztaltam, hogy a tartalom szinte mindig meghaladja a marketinget.

2022. szept. 30. 08:06
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ellene kifogásom, inkább attól függ milyen a személyisége, mikre vágyik, miket lehet vele megélni, mit tervez a jövőben.......
2022. szept. 30. 08:14
 15/22 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy én erősen extrovertált férfi vagyok, és az a tapasztalatom, hogy a szintén extrovertált nőkkel inkább barátság alakul ki. Bensőséges vonzalom inkább az introvertáltakkal van.
2022. szept. 30. 09:05
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
természetesen, bármily meglepő, a szimpatikus embereknek hamar megnyílunk, mondom ezt introvertált srácként, és a kiszemeltem is ilyen, tök jól elvan egyedül, van amikor az én társaságomra se kíváncsi épp, de amikor mégis, egy elképesztően beszédes és kedves lány van velem szemben :)
2022. szept. 30. 10:09
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne.
2022. szept. 30. 11:47
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

egy introvertálttal simán (egyébként én is az vagyok, akárcsak kb. az emberek 30-40 százaléka)

viszont itt a GYK-n gyakran a szociofóbiások címkézik magukat introvertáltnak - na ilyennel már nem.

2022. szept. 30. 12:15
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez csak egyetlen személyiségjellemző a sok ezer közül. Volt már introvertált párom, kicsit visszahúzódó volt társaságban, szerette a kétszemélyes, avagy otthoni programokat is. Viszont minden másban teljesen összeklappoltunk, az ágyban meg... húúúúúúúúúúúú, na de ez maradjon a mi titkunk :)
2022. szept. 30. 12:22
 20/22 anonim ***** válasza:
66%
Igen mert èn is ilyesmi vagyok
2022. okt. 1. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!