Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, összejönnétek olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, összejönnétek olyan pasival, akinek csak egy érettségije van?

Figyelt kérdés

2022. nov. 2. 13:12
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
32%

27

Tetszik vagy sem, az én ’93-as érettségim az ország egyik top gimnáziumában többet ér, mint sok mai diploma. És nagyobb a műveltségem, olvasottságom, szélesebb a látóköröm, nagyobb a szókincsem, jobbak a magyar nyelvi készségeim, mint a diplomások többségének.

2022. nov. 3. 13:24
 32/67 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 31-es,az Apáczai Gimiben éreztségiztem,és 2 mérnöki diplomám van BSC és MSC a BME-ről..Megnézem a te top gimis diplomád mennyit ér..S mennyit ér a piac alapján..Szép az altalános műveltség(nekem is van),de baszhatod ha az AlDI-ba a banánt csipogtatod le..
2022. nov. 3. 13:26
 33/67 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a fizetés méri a műveltséget. Sok egyiptológus meg etológus meg pszichológus most le lett bunkózva.
2022. nov. 3. 13:28
 34/67 anonim ***** válasza:
71%
Én csak sarkosan fogalmaztam amikor a kis érettségis azt mondta hogy mondjuk egy diplomás mérnök nem lehet olyan művelt mint ő mert emlékszik a kovalens kötésekre..Jah éhező pszichológust meg nem láttam még..Etologust nem ismerek személyesen,de egyiptológust igen,ha ért a szakmájához s nem valami állami alkalmazott csicska akar lenni akkor hidd el nagyon jól meg tud elni.:)
2022. nov. 3. 13:30
 35/67 anonim ***** válasza:
74%

Na jó gyerekek, ez kész. Mi az hogy egy érettségi többet és egy diplománál? Ezt úgy kell elképzelni, hogy jelentkezel egy diplomás állásra, de a CV-dben csak egy érettségi van, de odaírod hogy hádde' ez top gimiből van!

Aztán a másik. Elit gimnáziumok vannak, ez tény. De kétlem, hogy azért elit, hogy befejezhessék tanulmányaikat büszke 18 évesen, ahelyett, hogy érdemben folytassák azt még nívósabb helyeken.

Na majd legközelebb beírom a CV-mbe a diplomám alá, hogy páratlan alapműveltségem és szókincsem IS van, hátha elhiszik.:)

2022. nov. 3. 13:32
 36/67 anonim ***** válasza:
0%

32

Értelmiségi állásokban dolgoztam mindig, középvezetői pozíciókban is. Az anyanyelvem a munkaeszközöm. Ennyit erről, további részleteket nem vagyok hajlandó közölni, mert azzal kinyitnánk egy újabb vitát. Tisztelem a mérnököket, műszaki végzettség, orvosi, jog, ez a 3 felső fokú képzés valóban kiemelkedik az összes közül, egyiket se csinálnám végig (mondjuk nem is érdekel).

2022. nov. 3. 13:33
 37/67 anonim ***** válasza:
91%

34

Rengeteg szakbarbár mérnök van, aki semmi máshoz hozzá se tud szagolni műveltségben.

35

Ezt úgy értsd, hogy rengeteg diplomással találkoztam már, a szakmámban is, akik helyett én szégyelltem magam, hogy érettségin (!) hogy mehettek át. Nekem az nem művelt ember, aki google nélkül nem tudja, merre van Békéscsaba. Nyilván egy CV-ben (a munkaerőpiacon) nem ér többet egy diplománál egy érettségi

2022. nov. 3. 13:38
 38/67 anonim ***** válasza:
Amúgy érdekelne, egy egyiptológust milyen állások várnak a szakmájában a versenyszférában, hogy ne legyen „csicska állami alkalmazott”. Ilyen kijelentést csak az tehet, akinek a szakmája mindkét szférában kamatoztatható, de ez nem mindegyikre igaz.
2022. nov. 3. 13:43
 39/67 anonim ***** válasza:
82%
Mondjuk engem ne egy érettségis műtsön, hanem egy orvos, ha kérhetem.
2022. nov. 3. 13:51
 40/67 anonim ***** válasza:
93%

39

Ez most hogy a fqszba jön ide? Például az is a műveltség ismérve, hogy egy vitában tud az ember logikusan érvelni, az elhangzottakhoz koherensen kapcsolódni.

2022. nov. 3. 13:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!