Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, összejönnétek olyan pasival, akinek csak egy érettségije van?
Figyelt kérdés
2022. nov. 2. 13:12
22/67 anonim válasza:
A pénztárcája számít, a farka és hogy jó legyen az ágyban
23/67 anonim válasza:
21
Ez nem hit kérdése. Amiről én beszélek, az az internet előnye. És nem a Facebookra gondolok.
24/67 anonim válasza:
Másrészt meg nehogy egyetem kelljen már annak belátásához, hogy a dolgok összetettek, a világ bonyolult, van egyrészt-másrészt, és bonyolult világban nincsenek egybites válaszok a kérdésekre. Ha ez így lenne, akkor nem lenne 4-szer egymás után kétharmada egy kreált valóságra építő egybites világszemléletnek egy országban, ahol statisztikailag mondjuk 50 % a diplomások aránya.
25/67 anonim válasza:
Nem a diplomás réteg választja meg őket, hanem a borsodi fogatlanok meg a hasonszőrűek egy zsák krumpliért.
26/67 anonim válasza:
Nem, még a barátkozás is határeset. Hogy fogok én így felnézni rá? A tanult vagy intelligens férfi társaságánál nincs jobb, én is tanult vagyok, ilyenekkel jövök ki jól, ez van. Sajnos vagy nem, a megszólalásán látszik ez valakinek. Nem én találtam ki, hogy ez így legyen. Ezen felül se az ilyen-olyan adottságai, se az egzisztenciája nem érdekel.
27/67 anonim válasza:
26-os egyetértek.
Régen tkeresőn írt nekem egy érettségizett férfi, aki levelének a megfogalmazása, tartalmi mondanivalója bár nem volt totál gáz, de érezni lehetett rajta az egyszerűséget". Tényleg nem lenézem az érettségizett embereket, de tény, hogy más szint, akkor is, ha nem az a totál műveletlen, tanulatlan ember.
28/67 anonim válasza:
Szerintem a hasonló a hasonlót vonza.
29/67 anonim válasza:
25
Tudom, hogy jó volna, ha ez igaz lenne, de ez nem ilyen egyszerű. Egyedül velük nem is lehetne nyerni, pláne nem ekkorát.
26
Dehát rólam nem gondolnád, hogy nincs papírom, míg meg nem mondanám. Mert tanult is vagyok, meg intelligens.
30/67 anonim válasza:
Nincs az a pénz.Akinek érettségije van az nem képes tanulni,küzdeni..Az ilyenre hogy nézzek fel?Én 1 millió felett keresek középvezetőként,ilyen baráti köröm van,szerintem ő érezné szarul magát ha a fizetése rágógumira lenne elég...Egy érettségizettnél még egy villanyszerelő vállalkozó is többet ér..Az tudott tanulni,hajlandó kockáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!