Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először lettünk volna együtt a pasimmal és mikor oda került volna a sor ő elővett a táskájából egy kígyóuborkát és azt mondta, hogy ő ezt szeretné feldugni nekem. Miért tette ezt?
Figyelt kérdés
2022. nov. 1. 16:59
1/12 anonim válasza:
Elővehettél volna egy konyhakest, bárdot, és szétcsapod az uborkat hogy te meg erre gerjedsz...
2/12 anonim válasza:
Ezt innen nehéz megmondani. Inkább kérdezd meg őt erről.
3/12 anonim válasza:
Szerintem kérjél mihamarabb cserét.
Mármint partner cserét. Ez nem első együttlétre való ötlet. Később talán.
4/12 anonim válasza:
Jol becsapott téged. Ö nem a te pasid, hanem az uborka csaja! Jol átvert. Szomoru de mondjál le rola.
5/12 anonim válasza:
Na miért,szerinted mert izgató azért....
7/12 anonim válasza:
Volt exem akibe ennél cifrább dolgokat is nyomkodtak fel :D :D
9/12 anonim válasza:
Voltam olyan nővel akinek tág volt, és egy Cola flakon be csusszant kellő izgatás után. Ott lehetett öklözni is. Öt ez izgatta, a te pasidat is ez izgatja. Mármint az uborka ha feldugja neked.
10/12 anonim válasza:
Jesszus... Viszont az 1# jó választ adott.
Hagyd a francba az ilyet, ez nem ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!