Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hónapja vagyunk együtt a pasimmal és tegnap részegen el mondta, hogy ő bizony pasikkal is létesít szexuális kapcsolatot. Élvezettel mesélte, hogy szokta leszopni a legjobb haverját. Ti az ilyen dolgot, hogy reagálnátok le? Elzavarjam?
Ezek után én is szakítanék.
Pedig megértő vagyok.
Egyrészt biszex pasitól rosszul lennék, nem járnék ilyennel.
Másrészt olyannal se járnék, aki még mindig tartja a kapcsolatot bármilyen volt szexpartnerével (legyen az barát vagy ex, ki van zárva).
Ez durva.
Mármint a hazugság.
Ha kezdettől fogva tudom, hogy biszexuális,és ezzel együtt is elfogadom és akarom őt, akkor nem gond (sőt...akár élvezném is a beszámolóját, vagy még annál is többet... ) de ebben a helyzetben biztos, hogy kiakadnék és nem tudnék többé bízni benne.
Hát ezt talán korábban kellett volna mondania... valószínűleg azóta is répázgatja a haverját és azt várja tapsolj hozzá örömödben.
Nem az a baj ha valaki biszex, az a baj ha inkorrekt. Fedje fel a lapjait és mondja el biz' a répát is szereti, meghagyni az esélyt te ebbe be akarsz-e társulni vagy sem.
Ha téged nem zavar akkor miért ne. Ha nem zavar a hármas ahol neked is csurran cseppenhet valami . Akkor miért ne.
Ez csak is tőled függ nem a válaszadóktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!