Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok hajlandó lenyelni, akkor az mennyire probléma egy férfinak?
Az első pasim erőltette, plusz alapból is hányingerem van az ízétől, szagától, öklendezek tőle.
Manapság ez alap szokott lenni.
Benned nem érezni a nőt, kioktató arogàns vagy .
Sajnàlom a pasidat, semmi örömöt nem tudsz neki adni csak kritikàidat meg az aroganciàdat. Ne csodàlkozz ha, szex is egy nyüg lesz Veled neki. Mikor egész nap ilyen vagy nem fog ez az érzés benne megmaradni este?
Látom összegyűltek itt a sértődött pasik, akik nem tudják elfogadni, ha nem szopja le őket a csajuk.
Szerintem ha szeretsz valakit, akkor megpróbálod elfogadni, ha nem izgatja, nem akar valamit szexnél csinálni. Alap lenne, hogy szexnél semmi nem kötelező.
De nincs gond, az ilyen pasik nyugodtan kereshetnek olyan nőt, aki alapból szeret szopni vagy olyat, akire rá tudják erőltetni a vágyaikat.
Nem tudom hol van ez megírva, hogy egy szerelmes nő mindenképpen szopik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!