Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok hajlandó lenyelni, akkor az mennyire probléma egy férfinak?
Figyelt kérdés
Az első pasim erőltette, plusz alapból is hányingerem van az ízétől, szagától, öklendezek tőle.
Manapság ez alap szokott lenni.
2022. okt. 31. 14:42
1/40 anonim válasza:
Semmi sem lehet alap, ami nem okoz örömet neked. Én személy szerint soha nem is akartam, hogy bárki lenyelje az enyémet.
2/40 anonim válasza:
Engem nem zavarna ha nem nyeled le sőt a szádba se élveznék ha téged ez zavar. Az a fontos hogy te is jól érezd magad nem csak az hogy én. Sőt nekem fontosabb hogy a nő jól èrezze magát.
3/40 anonim válasza:
egyáltalán nem zavar, csak azt kell csinálni, ami mindkét félnek tetszik
4/40 anonim válasza:
Az elöttem szólók már leírták!
Nem alap! De aki ezt el akarja hitetni veled, az semmibe veszi a te igényeid! Ergo önző, és nem érdekli hogy te élvezed e!
5/40 anonim válasza:
Nekem semennyire nem probléma. De lehet baj van velem, nekem ez nem ad hozzá semmi pluszt.
6/40 anonim válasza:
Nekem gond lenne... de szeren sére nem kötelező egymással lennünk.
7/40 Noren1989 válasza:
Legalàbb köpd àt a szàmba előtte!!!
8/40 A kérdező kommentje:
Nem engedem a szamba se mert mint mondtam, oklendezem tole es nem tul szep latvany :)
2022. okt. 31. 15:21
9/40 Noren1989 válasza:
Hagyjuk, akkor magamnak csinàlom, ahogy eddig 🤫
10/40 anonim válasza:
Semmit. Akkor elmennék rajtad máshol - ha neked is megfelel.
Amit nem szeretünk, azt nem erőltetjük. A barátnőm sem szereti lenyelni, zsepibe köpi. Nem fogom magamra szorítani a fejét, hogy de márpedig lenyeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!