Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nem vagyok hajlandó lenyeln...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyok hajlandó lenyelni, akkor az mennyire probléma egy férfinak?

Figyelt kérdés

Az első pasim erőltette, plusz alapból is hányingerem van az ízétől, szagától, öklendezek tőle.

Manapság ez alap szokott lenni.

2022. okt. 31. 14:42
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
42%
Nem zavarna
2022. nov. 2. 08:15
 22/40 anonim ***** válasza:
40%
"Nem fogom megtenni senki kedveert sem" Dehogy is nem. Majd ha szerelmes leszel, akkor nem lesz az, hogy fúj büdös, meg öklendezem tőle, meg stb. Akkor is, ha ma ezt el se tudod képzelni.
2022. nov. 2. 12:29
 23/40 A kérdező kommentje:
Voltam szerelmes 2x is, nem tettem meg :) hiaba probalod belem magyarazni.
2022. nov. 2. 13:19
 24/40 anonim ***** válasza:
31%
Nem voltàl elég szerelmes,te csak azt hiszed hogy az volt ..
2022. nov. 2. 18:26
 25/40 A kérdező kommentje:

XD

Rendben, te mar csak tudod.

Nem attol függ a szerelem hogy a szamba elvezhetnek, de orulok,hogy te ilyen egybites vagy.

2022. nov. 2. 19:02
 26/40 anonim ***** válasza:
0%
Nem én irtam az előzőt, de igaza van, aki irta: nem voltál még szerelmes. Ha szerelmes vagy, akkor nincs az, h fúj, meg büdös, meg undorító.
2022. nov. 3. 09:29
 27/40 A kérdező kommentje:
Akkor ti ennyi erovel megisszazok a szerelmetek pisijet is, hisz az is hozzatartozik es annyira szeretitek,hogy megteszitek,hisz igy mar nem lesz undorito.
2022. nov. 3. 10:24
 28/40 anonim ***** válasza:
0%
OK, akkor lehet nem csak az szerelem élményének megtapasztalásának a hiányával van baj, hanem a megfelelő szellemi érettséggel is. De már az eredeti kérdésed is egy kissé gyermeteg személyeiségre utal.
2022. nov. 3. 11:12
 29/40 A kérdező kommentje:
Szerintem meg a te felfogasoddal van a baj es azzal,hogy nem bírod elfogadni mas velemenyet, az egysiku buta emberek keptelenek ra.
2022. nov. 3. 11:28
 30/40 anonim ***** válasza:
0%
Szerinted ha nem egy ffi szeret téged, számít bármit is hogy lenyeled a spermáját vagy nem? Már ez a kérdés is. Meg azt összehasonlítani a vizelettel. Le se írom azt a baromságot mégegyszer, amit az előbb írtál.. Nőjél fel először, aztán foglalkozz ffiakkal.
2022. nov. 3. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!