Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk hány évesen nyaltatok puncit legelőször? A lány hány éves volt? Mi volt a tapasztalat, milyen élmény volt?
Figyelt kérdés
2022. okt. 31. 10:06
22/24 anonim válasza:
23 évesen a làny idősebb volt. Nekem bejött. Először csak puszikat adtam rà majd belenyaltam. Kicsit fura volt nyalogatni utàna ràjöttem hogy a nyelvel kell többet mozogni . Közben ő is mondta h mit hogy csináljak. Egy pàr alkalom után teljesen beletanultam :)
23/24 anonim válasza:
14 voltam a lány 15 fantasztikus volt és azóta is imádom a puncikat nyalni.Pedig már inkább az öreg kategóriába tartozom.De van ami sosem változik.:)
24/24 anonim válasza:
16 voltam a lány 17 (4 hónap volt köztünk időben). És lehet humoros, de azon lepődtem meg, hogy a nuniján a szőr nem olyan színű volt mint amire számítottam :) A csaj szőke volt, a nunija meg ilyen sötétbarnás fekete.
Amikor belenyaltam, az is meglepő volt, hogy nem volt igazán íze. Meg arra gondoltam közben, hogy éppen kinyalok egy lányt. Kb 20 percig tartott, és a lány elélvezett. Napokig csak ez járt a fejemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!