Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Használtatok már valamilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Használtatok már valamilyen pénisznövelő szert? Mi a tapasztalat?

Figyelt kérdés

2022. okt. 27. 18:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, brigéciolt.
2022. okt. 27. 18:19
 2/12 A kérdező kommentje:
Menj aludni józsika!
2022. okt. 27. 18:21
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Mintha nem lett volna már ezerszer leírva, hogy pénisznövelő szer NINCSEN!

Műtéttel lehet, de esély van rá, hogy lesz nagyobb, sose fog működni többet. Tabletta, kenőcs, por, akármi pedig átverés, nem növel semmit.

2022. okt. 27. 19:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én sokáig ettem különféle pénisznövelőket.

Oviban kedvencem volt a tejberizs, a rakott zöldbab, általánosban a chilis bab, brassói.... de heti egy bolonyai, vagy egy méregerős rántotta gusztustalan sok hagymával most is lemegy.

Közben együtt nőttünk mi, át minden nehézségen, örömön és bún, gazdagságon-szegénységen. Én, és az én péniszem.

2022. okt. 27. 20:06
 5/12 anonim ***** válasza:
4-es csodás sztori, várom mikor jön ki a második rész :D
2022. okt. 27. 20:46
 6/12 anonim ***** válasza:
Így van elképesztő verslábak és hexameterek.
2022. okt. 27. 20:54
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én az afrikai módszert használtam. Egy hátizsákba be kell pakolni néhány kiló téglát, ezután rákötni a pö csödre és lóbálni. Igaz nem lett hosszabb, de fekete igen.
2022. okt. 28. 03:50
 8/12 A kérdező kommentje:
Hááát, ha homokos lennék, akkor azt mondanám kapjátok be! DE csak fogmosás után!
2022. okt. 28. 21:10
 9/12 anonim ***** válasza:
9%
Helyette csak ilyen farokkomplexusos kis nyomi vagy, aki mindenféle csodaszerrel akarja megnöveszteni a csoffadt kis pö csét. Az mennyivel jobb.
2022. okt. 29. 03:49
 10/12 anonim ***** válasza:
#9 igen, jobb egyébként. Neki őszinte kérdése volt, te pedig szimplán lekezelő vagy :)
2022. okt. 29. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!