Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használtatok már valamilyen pénisznövelő szert? Mi a tapasztalat?
Az a helyzet, hogy ezek nem sokat használnak. Ahogy írták előttem, a műtéti úton való beavatkozás az egyetlen ami működHET, de sok kockázattal jár. Egyébiránt az erekció maximalizálásával, Viagrával, péniszpumpával tudod 100%-os állapotba hozni, ha esetleg ezzel lenne gond. Nálam például volt olyan, hogy állt de azért nem teljesen, és így is simán lehetett vele szexelni. Viszont amikor kőkeményen 100%osan állt akkor 2 centivel hosszabb volt majdnem :D
Van még az úgynevezett jelqing, hogy különböző eszközökkel, nagyon kis léptékekben nagyon hosszú idő alatt próbálod nyújtani míg maradandó nem lesz. Az a helyzet, hogy nekem elég nagy farkam van, szóval semmi ilyet nem próbáltam ki soha, objektíven nézve működhet de ott is potenciálisan sok a rizikó, károsodást okozhatsz, szóval csak akkor próbálj ki ilyeneket, ha tényleg annyira kicsi, hogy más esélyt nem látsz. Szóval ha megvan 13-14cm, ilyen lightos módszereket bevethetsz, de én annál a méretnél még nem kockáztatnám az egész egészségemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!