Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Saláta punci. Hazudhatott?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Saláta punci. Hazudhatott?

Figyelt kérdés

Az van, hogy nekem salátás puncim van. Nagyon nem szeretem, gondolkodtam már műtéten is. És a párom azt mondta, hogy gyönyörű puncim van, pedig ő nem tartja túl kívánatosnak külsőre a puncikat, de az enyém kifejezetten gyönyörű és tökéletes.

Örültem neki, de nekem nagyon kamu szaga van.

Nem önbizalomhiány, szimplán reális gondolkodás, hogy ha egy szép, kívánatos punciról van szó, akkor szerintem az embernek nem egy saláta punci jut eszébe. Nekem ez nagyon fura.

Szerintetek létezhet férfi, akinek ennyire bejönne?

Megkérdeztem egy fiú haveromat (mintha tesóm lenne) , ő pl röhögött rajta, mert azt mondta ő már szakított is saláta puncis lánnyal mert annyira nem tudta elfogadni, hogy neki olyan ott lent. De ez az ő ízlése. Tehát nem értem, én továbbra se merem nagyon mutogatni magam a páromnak ott lent.

2022. okt. 30. 09:36
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
54%
fejezd mar be a dramazast es inkabb fozzel valamit
2022. okt. 30. 09:38
 2/25 anonim ***** válasza:
90%

Nem a csávód hazudott, hanem a haverod egy idióta f.sz. A salátás punci a világ legtermészetesebb dolga, és semmivel sem csúnyább, mint a babapunci.

Ez az egész szerintem arról szól, hogy a tizenéves fiúk óvoda után először szembesülnek azzal, hogy a kifejlett női nemiszerv hogyan néz ki, és idióta teóriákat gyártanak róla.

Érdemes tapasztalat lenne egyszer a lányoknak, ha csapatosan levetkőznének, és kiderülne, hogy így vagy úgy, de egy kis salátát mindenki hord a lába között. Oké, van akinek csak egy kis bébispenót, másnak egy egész fej fodroskel, de nem k.rva mindegy? Nem bizarr, hogy a fiúk mondják meg, milyen a normális punci?

2022. okt. 30. 09:42
 3/25 anonim ***** válasza:
85%
Hány éves vagy? 16? Felnőtt nő nem foglalkozik ilyen hülyeségekkel
2022. okt. 30. 09:43
 4/25 anonim ***** válasza:
93%
Persze van akinek csak ez jön be.
2022. okt. 30. 09:56
 5/25 anonim ***** válasza:
55%

Izlesek és pofonok, vannak férfiak akiknek inkább a babafajta tetszik (ami valljuk be eléggé morbid, mert akkor most a kislányra is izgulnak, vagy mi? 👀🤮), vagy inkább a salátát esetleg a középutat preferálja.

Viszont ha szerelmes beléd szerintem nem a nemi szervek kinézete játszik fő szerepet, hanem te magad! :)

6/25 anonim ***** válasza:
100%
A haverod fogyatékos és valószínűleg még puncit sem látott közelről. Semmi gond azzal, hogy salátás vagy azzal sem, ha nem az. Egyszerűen nem ez számít a nőben. Aki vonzódik hozzád az imádni fogja akkor is, ha ilyen akkor is, ha olyan.
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
2-es, annyira jól fogalmaztad meg. Jót nevettem😁
2022. okt. 30. 10:04
 8/25 anonim ***** válasza:
77%

Gondolj csak bele:

mit érezhet a barátod, hogy szégyelled előtte azt (és meg akarod műttetni), amiért ő annyira odavan.

2022. okt. 30. 10:13
 9/25 anonim ***** válasza:
85%

A haverod egy óvodás idióta kis finnyás szűz fiúaki ha talán életében egyszer látott puncit, és őt baxták ki!

Bizony vannak férfiak, akik még vonzóbbnak tartanak egy női testrészt minél természetellenesebben néz ki! Lásd nagy fenék, lógó, és nem csak megereszkedett mell! Parizer bimbó udvar, salátás punci, extra nagy "mini fütyi" csikló, és még sorolhatnám!

2022. okt. 30. 10:20
 10/25 anonim ***** válasza:
25%
jó nagy kamu a kérdés...ennyire unatkozol?
2022. okt. 30. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!