Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással orálozott vagy csak hazudhatott?
Figyelt kérdés
Mostani baràtommal nemrèg feküdtünk le. 2x voltunk eddig együtt es a 3. alkalomnàl ùgy gondoltam oràlozhatunk. Előszőr csak megnyaltam neki de màr akkor óriàsi levegőket vett aztàn amikor a szàmba vettem èpp hogy kettőt húztam rajta, hirtelen felhúzta a fejemet magàhoz ès vadul kezdetr csókolni ès persze szexeltünk. Fèl màsodpercig sem tartott hogy "leszoptam". Ennyire mem bírta? Gondolom azèrt hùzott el mert elment volna.. azt mondta hogy volt màr hogy màs lànyok leszoptàk de ìgy nehezem hiszem el vagy igaz lehet? Mièrt nem bìrta tovàbb?2016. márc. 27. 23:09
1/1 anonim válasza:
Ez inkább arra vall, hogy eléggé tapasztalatlan; a lényeg, hogy borzasztóan beindult rád és nem bírta türtőztetni magát. Persze az is lehet, hogy csak régóta nem ürített és nagyon tele volt a tár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!