Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha egy egyéjszakás kalandot nem tudok elfelejteni fél éve?
Figyelt kérdés
Engem annyira megfogott a srác, hogy teljesen belezugtam és mai napig mindennap rá gondolok. Fogalmam sincs, mit tehetnék, de ez nem normális, nagyon szenvedek.2022. okt. 29. 00:41
21/33 anonim válasza:
Írod, hogy előtte sokat beszélgettetek. Ez jó út a megismeréshez, de messze van tőle. Jó volt vele a szex nagyon, talán olyan élményt tapasztaltál meg, amit addig nem, nem tudjuk. Elküldted? Miért? Csak nem nős? Ha így van, nem jósolok könnyű jövőt. A legnehezebb a képzelt szerelemmel megbírkózni. Nehogy kishitűségből, rosszul értelmezett szemérmességből maradj távol, a kevés alkalom is feltölt egy időre, és ad reményt. Ki tudja, csillapodhat benned az érzelem, és az is lehet, hogy első helyre kerülsz. Biztosat persze nem tudok...
22/33 anonim válasza:
Felteszem azért ragaszkodsz hozzá, mert egy abuzív kapcsolatban éltél korábban, és megtapasztaltad- még ha csak kis időre is- hogy milyen kvázi normális párként élni, ahol figyelnek rád, ahol nőként bánnak veled. Talán volna esély újraélni azt az estét, de a hogyanra neked kell megtalálnod a választ. Bárhogy is legyen, soha többé ne hagyd magad megalázni.
24/33 anonim válasza:
Nem mondhatnám a leg szerencsésebbnek a helyzeted.
Személy szerint van egy 1,5 éve tartó, jelenleg "plátóinak" mondható kapcsolatom egy lánnyal. Vele kimondottan a szex miatt ismerkedtünk meg. Izgatta az idősebb korosztály, és egyéb dolgok. Addig "ismerkedtünk" hogy kialakult benne egy bizonyos szintű vonzódás a személyiségemmel kapcsolatban. Ez miatt mindkettőnknek vannak aggodalmaink a szexxel kapcsolatban. Éppen a Te eseted elkerülése miatt.
Mert mint sokat hallani.
A külső megfog,
A belső megtart,
A jó szex hozzá láncol.
Megoldás.
Keresd, és beszéljétek meg nyíltan, őszintén.
25/33 anonim válasza:
Kicsit megszólítva érzem magam. Találkoztam egy lánnyal innen. Ígértem még további találkozót is, de nekem sem úgy alakult az életem ahogy terveztem. Még elfoglaltabb lettem. Persze ez nem mentség arra, hogy nem írtam. Nem tartom elképzelhetetlennek hogy találkozzunk még, de idén tuti nem jutok el odáig.
26/33 anonim válasza:
Lehet, hogy nem így tervezted, de ha már így alakult akkor próbáld meg megkeresni és beszélni vele.
27/33 anonim válasza:
Hivd fel a sracot mondd meg neki hogy dugnal vele
28/33 anonim válasza:
Gondolom volt pénze.
Ha elhajtottad akkor bizony dolgoznod kell tovább :( Bömbi helyett BKK
Szép dolog a szerelem. És kifizetődő ha jól alkalmazod.
29/33 A kérdező kommentje:
20-as: Igen, kb velem is ez van. Végre jött olyan, aki kedves, édes és nem vagyok egy r.banc, de vágytam nagyon valami "szeretetre", aztán elontott a vágy. Utána bekapcsolt nálam a szégyen érzet és ezért küldtem el. Aztán már nyilván hiába próbáltam meg visszacsábítani, benne maradt a tüske és kicsit szórakozott is velem, sose találkoztunk újra. Hetek óta nem beszéltünk és valószínűleg már van valakije, nem tudom érdemes e leírnom neki, hogy mit gondolok. Rossz, hogy nem lett lezárva.
2022. okt. 29. 10:36
30/33 anonim válasza:
Én egy simogatást nem tudok elfelejteni 5 éve, ráadásul neki van kapcsolata… ez van ha a megfelelő férfi csinálja…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!