Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, ha egy egyéjszakás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha egy egyéjszakás kalandot nem tudok elfelejteni fél éve?

Figyelt kérdés
Engem annyira megfogott a srác, hogy teljesen belezugtam és mai napig mindennap rá gondolok. Fogalmam sincs, mit tehetnék, de ez nem normális, nagyon szenvedek.
2022. okt. 29. 00:41
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
11%
Mi ezzel a baj? Az alkalmik sokkal jobbak, mint a párkapcsolatok.
2022. okt. 29. 00:59
 12/33 anonim ***** válasza:
35%
That's life, legközelebb használd az agyad is a sunád helyett
2022. okt. 29. 00:59
 13/33 anonim ***** válasza:
0%

Részvétem!

Nem egyéjszakás volt, de nagyon szenvedek! f.

2022. okt. 29. 01:01
 14/33 anonim ***** válasza:
50%
12 te egy bunkó vagy!
2022. okt. 29. 01:02
 15/33 anonim ***** válasza:
86%
De akkor miért nem keresed meg? Nekem is volt olyan, akivel amúgy örömmel járnék, ha nem 400 km-re lakna. Ezért szándékosan csak az utolsó itt töltött estéjén "adtam be a derekam", és baromian sajnálom, hogy így alakult. De ha nálatok nincs földrajzi távolság, és nem volt csúnya vége a dolognak, talán lehet folytatása. Jó hülye voltál, beláttad, egy kérdést megér: legfeljebb nemet mond, és akkor szenvedsz tovább.
2022. okt. 29. 01:02
 16/33 anonim ***** válasza:
30%

Én csak azt nem értem, hogy most akkor idejöttél éjszaka sajnáltatni magad?

Ilyen az élet ha beleugrasz ilyenekbe (ráadásul józan döntés volt, nemis ribis-bebaszcsis állapot), dolgozd fel magadban.

2022. okt. 29. 01:06
 17/33 A kérdező kommentje:
Már nem azert, de háttér sztori nélkül mi ez a sok "hülye vagy" komment? Nekem előtte lett vége egy bántalmazó kapcsolatomnak és semmi mást nem akartam, csak szexet egy nagyon kedves sraccal, akibe azon az estén belezugtam, pedig nem gondoltam komolyan. Felnőtt nő vagyok. Utána is akart még találkozni, de sose jött össze.
2022. okt. 29. 01:07
 18/33 anonim ***** válasza:
16%
Nekem8
2022. okt. 29. 01:10
 19/33 anonim ***** válasza:
70%
Fiatal vagy még bozsaram, aki hajlamos könnyen szerelembe esni HA "megfogják valamivel". A fickóért már előtte is oda meg vissza voltál (ezért mentél bele az egyéjszakásba) amire a szex élménye csak ráemelt (főleg ha jó volt). Keresd az okot hogy miért vagy bele szerelmes, mivel másabb mint a többi fickó körülötted és megleled a titkát annak is hogy mire kell figyelned a jövőben a többi udvarlódnál, milyen tulajdonságra kell fókuszálnod.
2022. okt. 29. 02:12
 20/33 anonim ***** válasza:
89%

Előfordul. Az érzelmeidet nem tudod irányítani sajnos.

Nem tudom mi itt ez a sok gyalázkodó komment, de ne is törődj vele, sok frusztrált hülyegyerek.

Valószínűleg megvolt vele a kémia, jó volt a szex, írod hogy egy szar kapcsolatból léptél ki. Ilyenkor az ember még törékenyebb lélekben még jobban akár valami kapaszkodót találni a másikban ha az jobban bánik vele mint az előző.

Jártam hasonlóan, egy elég csúnya szakítás után elmentem egy randira mert egy férfival akivel kb fél évente beszéltünk egy mondatot, de elhivott. Aztán bár nem az első csak második találkozásra lett belőle szex, baromira belezúgtam én is.

Ma már látom hogy azért, mert benne akartam látni valamit amit az előtte lévő kapcsolatban nem kaptam meg, tökre köré építettem egy egész személyiséget a beszélgetésünkből meg abból a kevés személyes ismerettségből ami volt. Vizionalizáltam hogy ő milyen egy ideális társ és mennyire jó lenne vele, mert valakihez tartozni akartam még ha nem is tudtam róla.

Aztán eltűnt, mindegy is hogy volt később, bár utána még szórakozott velem holott tudta hogy állok hozzá. Ez 1,5 éve volt azóta nem tudok mások felé nyitni érzelmileg, ha azt érzed te is nagyon beleragadtál ebbe akkor keress fel egy pszichológust. Vagy ha nem vágna át a srác, akkor adj neki egy esélyt.

2022. okt. 29. 02:46
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!