Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még nem sikerült a férjem csúcsra juttatnom csak orállal, hogyan sikerülhetne?
Férfiak, akik el tudnak menni csak szopástól, hogy kell ahhoz csinálni a nőnek, hogy elélvezzetek tőle?
Férfiak akinek nem megy, mi az ami konkrétan hiányzik?
Lányok is írhatnak, akiknek megy csak szájjal, hogy mi a technikájuk.
Tudom mindenkinek máshogy tetszik és kérdeztem is már a férjemet erről. Azt mondta nagyon élvezi ahogy csinálom de egyszerűen nem tud tőle elmenni. Ha nagyon bő nyállal csinálom akkor nem érzi annyira. Ha besegítek a kezemmel akkor megy. A szopás erősségével vagy a száj szorosságával tudnék még talán jatszani gondolom...
Neki nem annyira fontos, nincs tabu a testemen/ben szóval sokféle más módon tud élvezni, csak engem indítana be nagyon ha egyszer csak a számtól orgazmusa lenne 🙂
Előre is köszi a válaszokat
34L 36F
Én hihetetlenül imádom ha szopnak. Főleg amióta körül vagyok metélve. Sokkal jobban érzem a száj minden zugát. Sokkal hamarabb el tudok menni mint punciba vagy kézzel, netán popóba.
Párom is szeret így kényeztetni, így elég gyakran van benne részem.
Engem akár szopnak, akár dugunk, csak akkor tudok elmenni, ha én dugom a saját kemény ütememben a száját vagy a punciját.
Persze, hogy jó, csak engem nem tud leszopni, vagy tényleg nagyon ügyesnek, kitartónak kell lenni annak a nőnek, és nagyon szexinek, nagyon kurvásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!