Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan sikerülhet rászánnom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan sikerülhet rászánnom magam, hogy elmenjek prostituálthoz?

Figyelt kérdés
Nem vagyok az a nők kedvence típus, nehezen megy az ismerkedés is, a szexig nyilván sohasem jutottam el. Most már, így 29 évesen arra gondoltam el kellene menni egy prostituálthoz, kiróbálni. Kicsit mindig viszolygok tőle.
2020. jan. 6. 17:55
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
És ha elmész prostihoz mi fog változni? Ugyanúgy nem fogsz tudni ismerkedni, ugyanúgy tapasztalatlan leszel!
2020. jan. 6. 17:59
 2/7 A kérdező kommentje:
1 : A következő hónapban is elmehetek oda egyszer, annyira nem drága.
2020. jan. 6. 18:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Menjél! Ha normális lányt találsz, még maradandó élmény is lehet.
2020. jan. 6. 18:07
 4/7 anonim ***** válasza:
5%
A helyedben picit több pénzt gyűjtenék - ha mindenképpen menni akarsz - és nem holmi 20.000-os lotyóhoz mennék el, hanem egy drágább de minőségibbhez.
2020. jan. 6. 18:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Menjél, de attól az életed nem fog megváltozni, ezt te is tudod.
2020. jan. 6. 18:29
 6/7 anonim ***** válasza:
83%

Úgy tudod rászánni magad, hogy megkeresed a megfelelő nőt. Többnek lehet írni interneten keresztül emailt vagy a hirdetőoldalon privát üzenetet. Írjad meg őszíntén, hogy mi a helyzet és, hogy szeretne-e veled foglalkozni, illetve, hogy csinált-e már ilyet. Ne vedd zokon, ha elutasít, mert ez számukra egy elég felelősségteljes feladat.

Ha budapesti vagy, tudok ajánlani egy nőt, aki nekem segített ebben.

Az fontos, hogy ezt ne úgy képzeld el, hogy oda mész, dugsz és mész haza. Ha csak ennyit tervez a nő, akkor ne menj el hozzá. Kell a lelkedet is kezelni kicsit és tanácsokat adni, arra, hogyan tovább, stb.

Végül, bár ez egy fontos lépés lesz, amit ne hagyjál ki, nem fogja önmagában megoldani a problémádat.

Attól ne félj, hogy, mint első szexuális élmény, elrontja a szexuális életedet. Nem fogja befolyásolni, mert ez egy fizetett szolgáltatás és eképpen fogjad fel. Amikor majd szerelemből szeretkezel, teljesen más lesz.

2020. jan. 6. 18:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha rá kell venned magad, mintha valami orvoshoz mennél ahová nem szívesen megy az ember, akkor inkább hagyd. Csak azért ne menj mert úgy érzed hogy le vagy maradva, mert mások szexelnek, ez a társadalmi nyomás egy baromság. Akkor menj ha erre vágysz.
2020. jan. 6. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!