Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még nem sikerült a férjem csúcsra juttatnom csak orállal, hogyan sikerülhetne?
Férfiak, akik el tudnak menni csak szopástól, hogy kell ahhoz csinálni a nőnek, hogy elélvezzetek tőle?
Férfiak akinek nem megy, mi az ami konkrétan hiányzik?
Lányok is írhatnak, akiknek megy csak szájjal, hogy mi a technikájuk.
Tudom mindenkinek máshogy tetszik és kérdeztem is már a férjemet erről. Azt mondta nagyon élvezi ahogy csinálom de egyszerűen nem tud tőle elmenni. Ha nagyon bő nyállal csinálom akkor nem érzi annyira. Ha besegítek a kezemmel akkor megy. A szopás erősségével vagy a száj szorosságával tudnék még talán jatszani gondolom...
Neki nem annyira fontos, nincs tabu a testemen/ben szóval sokféle más módon tud élvezni, csak engem indítana be nagyon ha egyszer csak a számtól orgazmusa lenne 🙂
Előre is köszi a válaszokat
34L 36F
Igen erre irányult volna valahogy a kérdés hogy nem elég neki akárhogy csinálom mert egyszerűen nem tud csak ettől elmenni, vagy el tudna csak én csinálok valamit bénán úgymond? Ezért kérdeztem hogy aki el tud vagy aki nem tud annak oka van vagy csak vannak ilyen típusú pasik meg olyanok?
De persze akkor marad a kezem segítségnek semmi gond, csak mindig kíváncsi vagyok hátha lehet még új dolgokat kihozni...
Ez érdekes! Köszi hogy megírtad.
Nem volt ilyen, mindig is engedtem.
Olyan hogy előélet meg nincs mert egymással kezdtük 😅
Engem sem tud leszopni általában a nő, én is csak úgy tudok a csajom szájába élvezni, ha vagy kézzel beleverem a végén, vagy a saját ütememben dugom a száját aránylag keményen a végén.
Talán kb. 10-12 napos megtartóztatás után egy nagyon ügyesen szopó lány tudna leszopni, próbáljátok ezt meg ti is, legfeljebb, ha nem vagy ügyesen szopó akkor próbáljatok egy prostit 10-12 napos megtartóztatás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!