Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerülhet a szex olyan fiúval aki nem tetszik?20L
Figyelt kérdés
Beszélgetek egy fiúval aki egyáltalán nem az esetem, de nagyon jól el tudok vele beszélgetni, mindig várom hogy írjon. Viszont egyáltalán nem jön be külsőre, egyszer láttam élőben de már nem nagyon emlékszem milyen volt, a képeit nézve pedig elmegy a kedvem az egész beszélgetéstől. De visszaírok nekimert kedvelem, csak nem tetszik. Szerintetek így lehet szexelni valakivel hogy egyáltalán nem jön be külsőre?2020. jún. 6. 00:28
2/9 anonim válasza:
Persze hogy lehet. Szerinted a prostiknak minden kuncsaftjuk bejön?
3/9 A kérdező kommentje:
Nemtudom miért akarok, valami vonz benne.😏
Az igaz de a prostiknak nem nagyon van más vàlasztásuk
2020. jún. 6. 00:34
4/9 anonim válasza:
Ha valakivel jót beszelgetsz de nem akarsz vele d.gni azt BARÁTSÁGNAK hívják.
5/9 anonim válasza:
Ha nagyon jól kijöttök, de nem jön be, akkor egyszerűen barátok vagytok. De ha van egy kis vonzalom is, akkor sikerülhet. Nekem van egy srác, aki amúgy egész helyes, de pl képek, amiken rajta van néha vmi borzasztóak. De nagyon szeretek vele lenni, s szívesen lefeküdnék vele
6/9 anonim válasza:
persze,ha felizgat vmi benne simán.
7/9 anonim válasza:
Miért nem " találkozom " én ilyen lánnyal. Rengeteget írogatunk lányokkal is jókat dumálunk, de egyik sem akart eddig ilyesmit. :D
Amúgy meg szerintem tudat alatt biztos, hogy valami vonz benne, máskülönben nem merülne fel ilyen gondolat.
9/9 anonim válasza:
Egy ölelést próbálj ki vele. Ha itt érzel intenzív testi élményt, akkor jöhetnek a csókok.
Ha nem érzel, akkor viszont ne fizesd ki a srác törődését testiséggel, mert azzal a lelkednek többet ártasz, mint amennyivel a srác törődése doppingolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!