Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgat fel ennyire és imádom, ha ebben a pózban szexelünk?
Figyelt kérdés
Szóval megfigyeltem, hogy amikor a pasimmal úgy csináljuk, hogy én fekszem az ágyon hason és ő hátulról hatol belém, az isteni érzés. Nem kutyapóz, mert nem térdelek, csak fekszem, mindig egy párnát is alám szokott tenni és úgy még jobb… már csak attól, hogy leírom teljesen benedvesedek. A misszionáriust is szeretem és nagyon jó érzés, de ezt talán még jobban, viszont szerintem ez nem is olyan gyakori lányok körében meg ez a póz sem. Néha attól is félek, hogy kurvásnak tűnök emiatt… férfiak ti erről mit gondoltok? Lányok, mennyien szeretitek így?2022. okt. 26. 21:37
22/33 anonim válasza:
Mi jó benne ennyire?
Jobban feszít?
23/33 anonim válasza:
Nejem feneke elég nagy, az én farkam pedig nem igazán nagy, a pocakom viszont nem kicsi... Vagyis nálunk nem játszik ez a póz!
Az közel sem ku.vás, ha tudatos vagy és élvezed a szexet! Mellesleg, ha van némi ku.vás a nőben és mindezt párjának tartogatja, akkor az nagyban növelheti a férfi vágyát! Nekem pl. bejön! Azt is kedvelem, ha nejem szexin öltözik nyilvánosan is, ha látom más pasik irigységet, ill. megfordulnak utána. ;-)
25/33 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek, mentek a pipák:)
És ti férfiak szeretitek ezt a pózt vagy van más, ami inkább kedvenc?
2022. okt. 30. 21:05
26/33 anonim válasza:
Nekem jobban érződik a partnerem férfiként, nőként is jobban érezni?
27/33 érdeklődő35 válasza:
Férfiként: imádom! Megmarkolom a párom fenekét és ráhúzom a farkamra. Mindig így fejeztük be, mert valamiért csak így tudok elélvezni. De legalább előtte olyan pózban és addig tudunk szexelni, amíg legalább 3-4 szer elévez a kedvesem🤩
29/33 manly válasza:
Mindenkinek van kedvenc póza.Ez eltérő.Van aki lovagol, meg a többi.
30/33 anonim válasza:
Jó is az a póz.Csak ahhoz nagyon hosszú penisz kell.Fele kint marad a lábad közé szorítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!