Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párommal a tóba szexelünk abból lehet valami baj pl fertőzés vagy ilyesmi?
Jaaaa, hogy neked és a párodnak lesz-e bajotok? Ha akartok gyereket, akkor az nem baj, hanem szerencse. Más következménye nemigen szokott lenni, amire azt lehet mondani, hogy baj.
Ha elélveztek, az nem baj.
Ritkán de lehet. Hány tóba engednek fekáliát, mosnak benne autót, fürdetik a lovat ...
Inkább ne.
Aztán nehogy terhes legyen a következő csaj aki éppen oda akar belecsobbanni ,ahol ti etyepetyéztetek .
Nekem így van 33 előre nem tervezett gyermekem .
-Romeo
A lónak is lehet baja? Szerintem a gazda sose engedné a lovát a vízbe, ha tartani kéne attól, hogy baja lehet. Túl sokba van.
Mellesleg, az élővizekben rengeteg apróbb-nagyobb állat van: halak, rákok, csigák, ebihalak, lárvák, stb. Azok mind a vízbe ürítenek, összességében sokkal többet, mint amennyi fekália belekerülhet. Nagyon mocskos vízben talán lehet annyi kórokozó, ami valami irritációt okozhat, de épeszű ember olyanba nem megy bele.
#6 #7 ja, tényleg. Ezért nem fürdünk a tengerben sem, tóban sem, sőt, csak és kizárólag a biontech által forgalmazott fertőtlenített, mrns-el kezelt desztillált vízben vagyok hajlandó fürdeni. Vagy hypo. Vagy sosav...
Vagy...
Olyan hülyék vagytok, hogy tényleg azt hiszitek, hogy ti forgatjátok a földet???
B+ mennyi bálnaszar van a tengerben? És? Kaptál már ott él bármit? Vagy valaki más???
Idióta....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!