Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért izgat fel ennyire és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgat fel ennyire és imádom, ha ebben a pózban szexelünk?

Figyelt kérdés
Szóval megfigyeltem, hogy amikor a pasimmal úgy csináljuk, hogy én fekszem az ágyon hason és ő hátulról hatol belém, az isteni érzés. Nem kutyapóz, mert nem térdelek, csak fekszem, mindig egy párnát is alám szokott tenni és úgy még jobb… már csak attól, hogy leírom teljesen benedvesedek. A misszionáriust is szeretem és nagyon jó érzés, de ezt talán még jobban, viszont szerintem ez nem is olyan gyakori lányok körében meg ez a póz sem. Néha attól is félek, hogy kurvásnak tűnök emiatt… férfiak ti erről mit gondoltok? Lányok, mennyien szeretitek így?

2022. okt. 26. 21:37
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
97%
Segítek: egyáltalán nem k.rvás. Nem a középkorban élünk, ahol a misszin kívül minden más póz paráznaságnak számított.
2022. okt. 26. 21:38
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Lányként én is nagyon szeretem azt a pózt.
2022. okt. 26. 21:40
 3/33 anonim ***** válasza:
98%
Nekem is az egyik kedvenc pozom. Ne félj a férfiak imádják he egy nő el tud lazulni szex közben es élvezi az aktust. N29
2022. okt. 26. 21:41
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
En is nagyon szeretem, egyik legjobb.
2022. okt. 26. 21:41
 5/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem látom, hogy ebben mi lenne a kurvás. Akkor lenne az ha ezt minden másnap más emberrel csinálnád. Ezt nőként mondom.

Semmi gond vele én is imádom :)

2022. okt. 26. 21:42
 6/33 Lazy Lover ***** válasza:
68%
Mert intenzívebb a sex így abszolút nem qrwás szinte minden csajom imádta ebben a pózban hüvelyi orgazmusa is volt
2022. okt. 26. 21:42
 7/33 A kérdező kommentje:
És hüvelyi orgazmust hogyan lehet így elérni?
2022. okt. 26. 21:43
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem annyira, de a kedvencek közt van.
2022. okt. 26. 21:44
 9/33 A kérdező kommentje:
Előző kommentemhez: csak mert párszor már éreztem, hogy közel vagyok és remegtem is
2022. okt. 26. 21:45
 10/33 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Úgy érte el a barátnőm hogy párna volt alatta pucsitott is meg mozgott ő is
2022. okt. 26. 21:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!