Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgat fel ennyire és imádom, ha ebben a pózban szexelünk?
Figyelt kérdés
Szóval megfigyeltem, hogy amikor a pasimmal úgy csináljuk, hogy én fekszem az ágyon hason és ő hátulról hatol belém, az isteni érzés. Nem kutyapóz, mert nem térdelek, csak fekszem, mindig egy párnát is alám szokott tenni és úgy még jobb… már csak attól, hogy leírom teljesen benedvesedek. A misszionáriust is szeretem és nagyon jó érzés, de ezt talán még jobban, viszont szerintem ez nem is olyan gyakori lányok körében meg ez a póz sem. Néha attól is félek, hogy kurvásnak tűnök emiatt… férfiak ti erről mit gondoltok? Lányok, mennyien szeretitek így?2022. okt. 26. 21:37
12/33 anonim válasza:
Mi ezen a ku.vas? A pasidnak tetszik , neked is akkor min agyalsz? Különben meg a legtöbb férfinak a ku.vas pózokkal sincs baja ha tudja, hogy csak vele csinálod és nem a fél várossal.
Ismered a mondást; az igazi nő a konyhában szakácsnő, társaságban úrinő, a hálószobában pedig ku.va.
13/33 anonim válasza:
Kérdező, megkérdezhetem hogy a párodnak mekkora a mérete?
14/33 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mekkora, de talán átlag vagy annál valamennyivel nagyobbnak mondanám
2022. okt. 26. 22:26
15/33 anonim válasza:
Nekem is ez a kdvencem, + a kezemmel a csiklom izgatom, vagyis csak ugy raszoritok. Ez kiad olyan extazist, hogy magamon is meglepodok, milyen hangok szabadulnak fel belolem.
16/33 anonim válasza:
2 kézzel rá tudsz markolni? körbe éred egyáltalán vastagságra?
17/33 anonim válasza:
mi a kurvás abban, hogy gyakorlatilag fekszel mint egy darab fa? érdekelne!
19/33 anonim válasza:
Az ágyban semmi sem kurvás amit a pasiddal csinálsz.
20/33 anonim válasza:
igaz, hangsúly az hogy PASIDDAL csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!