Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak nagyon szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak nagyon szexelni szeretnék?

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon kívánom a szexet, pedig még sose csináltam csak maszturbáltam. Nincs barátnőm, és olyan személy se akit megdughatok. De az a fő problémak hogy még tini vagyok és szüleimmel is élek így nemtudok akárkit hazahozni, meg nem is tudom hogy találjak olyan személyt akivel csinálhatom mivel egy kis városban élek így szinte mindenki ismer mindenkit. Szerintetek hogyna tudnék partnert találni??

2022. okt. 25. 15:48
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Én meg fogadtam hogy innen sosem szedek fel partnert, de már többször úgy hozta az élet. Akár lehet itt is sikered. 21l
2022. okt. 25. 15:52
 2/6 anonim ***** válasza:
78%

Én már dugtam innen többször is.

L

2022. okt. 25. 16:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Elméletileg tini korban a legkönnyebb barátnőt találni az iskola által. Az, hogy a szüleiddel élsz sem probléma, ha van külön szobád, amit zárni tudsz.
2022. okt. 25. 16:25
 4/6 anonim ***** válasza:
89%

Én ezért szereltem zárat a szobámra anno. Simán hazavitten a csajt, hiába ősökkel laktam.

Mondjuk az ciki volt, mikor apám kopogtatott az ajtón és nem akart lekopni, én meg tövig a csajban voltam...

2022. okt. 25. 16:57
 5/6 anonim ***** válasza:
68%

Nyugi haver mi tinikorban ugyanígy voltunk, megdugtuk volna a krumplit is ha nem gurul el - de mivel nem pattant a p.nci füttyentésre a pélóra is maradt nekünk is a naponta többszöri hoki 😂

Majd ha kikerülsz az egyetemre és kicsit megtanulsz csajozni akkor lesz suna is, nem vagy még lekésve semmiről.

2022. okt. 25. 17:01
 6/6 anonim ***** válasza:
90%

Ezért hátrány a kisváros. 16-17 éves korig simán ki lehet bírni hokizással. Van, aki még 20 évesen is rázza, mert nincs szerencséje a nőknél.Régen, apádék idejében eljártunk diszkóba, házibuliba, ott ismerkedtünk. Akkor se tudtuk hazavinni a lányokat, így maradt a jól megtervezett pásztoróra, amikor éppen senki nem volt otthon valakinél, vagy a folyópart, a susnyás. Már akinek összejött a légyott, mert sokan csak ábrándoztak a dugásról. A szerencsésebbek a családi zsiguliban szexeltek, amikor már megvolt a jogsi. Akkor még volt sorkatonaság, a legtöbben úgy vonultak be, hogy pinát csak szexlapban láttak, hiába ment a nagy kamuzás. Aki leszerelt, az könnyebben talált nőt magának, mert akkor már volt fix munkahely, jöhetett a gyerek. (Igen, akkoriban azt is csináltak.)

Kifejezetten szexpartnert nem hiszem, hogy fogsz találni. Próbálj meg ismerkedni lányokkal, aztán vagy kiforrja magát, vagy nem. Nem maradtál még le semmiről.

2022. okt. 25. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!