Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelnetek a lany unokatesotokkal? Mit csináljak ha nagyon izgat ? Be merjek próbálkozni nála?
Én vagyok anyai nagymamám első unokája.
A lány akiről szó van pedig az utolsó szóval 12 ev van közöttünk olyan kis fura lány es nekem nagyon tetszik .amúgy szerintem lenne esély rá hogy ő is akarja csak nem merek annyira közeledni mert ha kiderul nagyon ciki a családban.
Szóval vegulis semmi komolyat nem akarok csak titokban kicsit osszegabalyodni ha is akarna ilyesmit persze .úgy érzem állom jó lenne vele.
Ez nem az bocsi.
Néz utána csak a közvetlen rokonokal nem lehet pl apa anya tesó nagymama
De pl nagynenivel unokatesoval már igen .
Kicsit már tapiztam popsi meg cici téren de más úgy nem volt inkább csak szórakoztam vele. De jó lenne csak komolyabban nem biztos hogy akarna .
Engem nem zavar hogy unokatesom De őt lehet .
Azt nemtudom pl a szabályok teren hogy oké hogy közvetlen leszarmazott nem lehet de pl feltestver se?
Az ververtozes vagy nem? Ha abban már van vegulis különböző vervonal is?
#2 vagyok.
Ha már engedte, hogy úgy mond tapizzad. Akkor csak annyit kell tenned, hogy haladsz tovább. Majd szól hol a határ. Ne a sült galambra várj.
"Ha megtudja a család". Miért? Kifogjátok hirdetni? Nagyon sok helyen ha a falak beszélni tudnának!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!