Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexelnetek a lany unokatesoto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelnetek a lany unokatesotokkal? Mit csináljak ha nagyon izgat ? Be merjek próbálkozni nála?

Figyelt kérdés

Én vagyok anyai nagymamám első unokája.

A lány akiről szó van pedig az utolsó szóval 12 ev van közöttünk olyan kis fura lány es nekem nagyon tetszik .amúgy szerintem lenne esély rá hogy ő is akarja csak nem merek annyira közeledni mert ha kiderul nagyon ciki a családban.

Szóval vegulis semmi komolyat nem akarok csak titokban kicsit osszegabalyodni ha is akarna ilyesmit persze .úgy érzem állom jó lenne vele.

2022. júl. 19. 20:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
Simán
2022. júl. 19. 21:01
 2/14 anonim ***** válasza:
68%
Lenne esély, vagy van esély?
2022. júl. 19. 21:23
 3/14 anonim ***** válasza:
85%
Várj még 5-10 évet mire eldöntöd, 15 évesen mikor kanos az ember akkor nagyon könnyen képes túlgondolni dolgokat ami utána rosszul sülhet el...
2022. júl. 19. 21:28
 4/14 anonim ***** válasza:
14%
Fujj... tudod te egyáltalán mi a vérfertőzés?
2022. júl. 19. 23:16
 5/14 A kérdező kommentje:

Ez nem az bocsi.

Néz utána csak a közvetlen rokonokal nem lehet pl apa anya tesó nagymama

De pl nagynenivel unokatesoval már igen .

2022. júl. 19. 23:21
 6/14 anonim ***** válasza:
64%
Ha van nála esélyed, simán bepróbálkozhatsz!
2022. júl. 19. 23:24
 7/14 A kérdező kommentje:

Kicsit már tapiztam popsi meg cici téren de más úgy nem volt inkább csak szórakoztam vele. De jó lenne csak komolyabban nem biztos hogy akarna .

Engem nem zavar hogy unokatesom De őt lehet .

Azt nemtudom pl a szabályok teren hogy oké hogy közvetlen leszarmazott nem lehet de pl feltestver se?

Az ververtozes vagy nem? Ha abban már van vegulis különböző vervonal is?

2022. júl. 19. 23:31
 8/14 anonim ***** válasza:
91%
És hogy viselte a tapizást?
2022. júl. 19. 23:53
 9/14 anonim ***** válasza:
95%

#2 vagyok.

Ha már engedte, hogy úgy mond tapizzad. Akkor csak annyit kell tenned, hogy haladsz tovább. Majd szól hol a határ. Ne a sült galambra várj.

"Ha megtudja a család". Miért? Kifogjátok hirdetni? Nagyon sok helyen ha a falak beszélni tudnának!😊

2022. júl. 20. 03:58
 10/14 A kérdező kommentje:
2# csak az a baj túl fiatal nem nagyon volt dolga fiúkkal olyan kis fura lany meg oké tapizast gond nélkül lehetett vele de rendes szex az már lehet más téma.
2022. júl. 20. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!