Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelnetek a lany unokatesotokkal? Mit csináljak ha nagyon izgat ? Be merjek próbálkozni nála?
Én vagyok anyai nagymamám első unokája.
A lány akiről szó van pedig az utolsó szóval 12 ev van közöttünk olyan kis fura lány es nekem nagyon tetszik .amúgy szerintem lenne esély rá hogy ő is akarja csak nem merek annyira közeledni mert ha kiderul nagyon ciki a családban.
Szóval vegulis semmi komolyat nem akarok csak titokban kicsit osszegabalyodni ha is akarna ilyesmit persze .úgy érzem állom jó lenne vele.
#2 vagyok
Én is fiatalon kezdtem.
Nem tudom mit értesz azon, hogy fura.
Lehet az, hogy tapasztalatlan, de érdekli már a téma? És neked sincs nagy tapasztalatod hogy nem veszed ezt észre?
Csak most olvastam amit írtál..hmmm 14 éves voltam,amikor szilveszterkor szüleim lepasszoltak a nagyszülőknél.ott volt a gyerek megőrző..összegyűltünk 5-6 an gyerekek...minden évben így volt ez...akkor szintén 14 éves unokahugommal nagyon sokáig fent voltunk...elmesélte hogy nemrég látta szüleit ahogy meztelen egymásba voltak gabalyodva..elég részletesen mesélte,majd közli hogy megmutassa amit látott.....
Mindketten tapasztalatlanok,szexuális téren is nulla felvilágosítás...nem is gondoltuk akkor hogy ez tabu téma..meztelenre vetkőztünk és magára húzott....nekem egyből felált, mondta hogy mozognunk kell ahogy egymáson fekszünk...így csinálták a szülei is...kózben beszélgettünk...viszont akaratlanul,de becsúszott neki.nedves volt nagyon...ekkor ledermettünk,én gyorsan leugrottam róla,és soha többé nem beszéltünk erről....mai napig eszemben van...
Ennek már 20 éve...
Bocs hogy ezzel untattalak,de ez megtörtént....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!