Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csinálja ezt, ha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt, ha nem akar szexelni velem?

Figyelt kérdés

Félmeztelen képet küldött magáról a pasi, de nem nagyon értem, mivel nem is randizunk, megbeszéltük, hogy nem passzolnánk (bár ettől függetlenül én úgy érzékeltem, hogy bejövök neki, mert megkérdezte, nála alszom-e, mikor taliztunk, egy csók is volt).

Így kifejezetten nem kértem képet, csak lehet félreértett valamit, aztán írtam, hogy jól néz ki meg ilyesmi, de nem hívott el utána találkozni, meg nem fűzte tovább a dolgot.

Szerintetek normális? :D Miért csinál ilyet valaki?

2022. szept. 6. 17:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Egotuning, és nagyzolás. Én nem kezdenék ilyen pasival, valahogy kattant.
2022. szept. 6. 17:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Megmutatta hogy "erről maradsz le cica" kb. Tipic hülye, a tinder tele van ilyenekkel, csak a bajod lett volna vele :D még szexelni sem érdemes velük mert csak löknek mint a gép, élveznek egy nagyot aztán megkérdezik, hogy neked jó volt-e? :D
2022. szept. 6. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!