Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem akar szexelni öt hónapig! Mit csináljak?
Na mégis mi a fenét gondolsz? Na, VAJON melyik?!
Perszehogy a kérdező a férfi, a naplóíró pedig a barátnő. ANNYIRA tipikus!
És egyébként a nagyobb probléma nem a megvonással van, hanem a KIJELENTÉSSEL.
A nő kijelentette, az úgy lesz, ezt ő végigcsinálja.
Kérdező : Annyira, ANNYIRA >>papucs<< vagy már megint! Én nekedmennék, hogy vedd már észre magad, mennyire papucs vagy! Ezzel csak egy neveletlen nőszemély egóját sikerült táplálnod.
Azért amit tesz, "instant ban" járna. És NEM a szexhiány miatt, hanem az ÖNZŐSÉG miatt.
Szerintem a kérdező a pasi, a pár meg a nő. Pasik nehezebben vannak meg szex nélkül, a csajok meg hajlamosabbak naplót írni meg ilyen dolgokba belemenni...
Az 1-es válasza kicsit sarkítva van de jogos. Aztán hogy masztizik a kérdező vagy félrelép, az már a saját értékrendjén múlik.
Azért a korosztályra is kíváncsi lennék, hogy melyiket kepviseli a kérdező és a naplóírogató.
Mondanám, hogy keress meg, de szerintem már kaptál másoktól elég privátot. :)
Komolyra fordítva a szót, én az ő öt hónapjának lejárta után viszonoznám valami hasonlóval a kedvességét, már ha addig mellette maradnék.
A pasid aki 29 éves naplót ír és nem akar 5 hónapig szeretkezni veled?
Már bocs de rúgd ki vagy küld pszichológushoz ☝️
Elég komoly személyiségzavarra utal...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!