Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom nem akar szexelni öt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem akar szexelni öt hónapig! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Azt mondta nem iszik, nem dohányzik (azt ritkán szokott) öt hónapig és naplót ír inkább. Két hete kezdődött ez az őrület.... miért?

2021. febr. 12. 17:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%

Egy esetben tudom ezt a sztorit elhinni : Ha a barátod programtervező informatikus (vagy mérnök-infós, de inkább utóbbi). Azokból ki tudom ezt nézni.

De ellenkező esetben.... áááá.... hiszi a piszi.

2021. febr. 12. 18:34
 12/21 anonim ***** válasza:
84%

Valami miatt erős belső frusztrációja lehet, talán kicsit magának való, picit intelligensebb, befelé fordulóbb az átlagnál?

Valószínűleg pár nap múlva meggondolja magát, ezen te is segithetsz.

2021. febr. 12. 19:04
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Jah. lehet innentől kezdve a legribisebb szerkókban kéne jönni-menni otthon. és ha 2 napig semmi, akkor a füle hallatára áthívni valakit hogy dugjon meg jól. :D
2021. febr. 12. 19:10
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Azt lehet tudni, hogy miért akarja ezt csinálni? Ismered a motivációját, vagy csak úgy jött a semmiből? Mit vár ő ettől? Te hogyan reagáltál a közlésére? Én ismertem egy srácot, aki hasonlót csinált, de őt behálózta valami szektás guru, ott 6 hónap szexmentesség volt, viszont amint lejárt a 6 hónap, a nagyvezír azt is előírta, hogy dobja ki a srác a párját. Nem rémisztgetni akarlak, csak szerintem érdemes lehet utánajárni, mi van a háttérben.
2021. febr. 12. 19:15
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Szóval a pasidnak fontosabb holmi spirituális megtisztulás, naplóírás meg mifaxomok mit te, a szex meg a kapcsolatotok? Hát én azért ebből levonnám a tanulságot...
2021. febr. 12. 19:54
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Félrekúrt, nemi beteg lett, nem akarja hogy elkapd.
2021. febr. 12. 22:12
 17/21 A kérdező kommentje:
Azt mondta szeretne tisztán gondolkodni önmagáról és a világban betöltött szerepéről.
2021. febr. 13. 02:40
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

"Azt mondta szeretne tisztán gondolkodni önmagáról és a világban betöltött szerepéről."

Ha ez tényleg így van - és nem egy magát lánynak kiadó troll vagy -, akkor szerintem hagyd.

Egyszer egy ilyen kijár neki.

Ha ér annyit Neked a kapcsolatotok, hogy tegyél érte, akkor várd ki. Az életben úgyse lesz nagyon több ilyen alkalma, Ő most van így.

Lányként kibírható a dolog.

És egyébként is ;) Remélhetőleg "kedvezménnyel" fogsz szabadulni.

És ne szexMEGVONÁSként fogd fel.

És finoman szólva azt se ajánlom, hogy vágykeltő ruhában próbálkozz nála. Az utóbbi mondatodból úgy érzem, ez ebben a helyzetben nagyon tapló, tapintatlan húzás lenne.

2021. febr. 13. 04:40
 19/21 anonim ***** válasza:
76%

#17. akkor gondolkodjon.

Te meg: ÉLJ!!!

Aztán majd gondolkodhat arról is, hogy volt-e értelme hagyni hogy elmenj másokkal dugni. ;)

2021. febr. 13. 11:02
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Mint mar írtam belső frusztráció, úgy érzi nincs a helyén az élete egy vagy több területén,ez lehet tőled független is, lehet h részben miattad is van, ezt így nem tudhatom.

Van aki így reagál ilyrn helyzetben, pl én is ilyen vagyok

2021. febr. 13. 13:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!