Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem akar szexelni öt hónapig! Mit csináljak?
Egy esetben tudom ezt a sztorit elhinni : Ha a barátod programtervező informatikus (vagy mérnök-infós, de inkább utóbbi). Azokból ki tudom ezt nézni.
De ellenkező esetben.... áááá.... hiszi a piszi.
Valami miatt erős belső frusztrációja lehet, talán kicsit magának való, picit intelligensebb, befelé fordulóbb az átlagnál?
Valószínűleg pár nap múlva meggondolja magát, ezen te is segithetsz.
"Azt mondta szeretne tisztán gondolkodni önmagáról és a világban betöltött szerepéről."
Ha ez tényleg így van - és nem egy magát lánynak kiadó troll vagy -, akkor szerintem hagyd.
Egyszer egy ilyen kijár neki.
Ha ér annyit Neked a kapcsolatotok, hogy tegyél érte, akkor várd ki. Az életben úgyse lesz nagyon több ilyen alkalma, Ő most van így.
Lányként kibírható a dolog.
És egyébként is ;) Remélhetőleg "kedvezménnyel" fogsz szabadulni.
És ne szexMEGVONÁSként fogd fel.
És finoman szólva azt se ajánlom, hogy vágykeltő ruhában próbálkozz nála. Az utóbbi mondatodból úgy érzem, ez ebben a helyzetben nagyon tapló, tapintatlan húzás lenne.
#17. akkor gondolkodjon.
Te meg: ÉLJ!!!
Aztán majd gondolkodhat arról is, hogy volt-e értelme hagyni hogy elmenj másokkal dugni. ;)
Mint mar írtam belső frusztráció, úgy érzi nincs a helyén az élete egy vagy több területén,ez lehet tőled független is, lehet h részben miattad is van, ezt így nem tudhatom.
Van aki így reagál ilyrn helyzetben, pl én is ilyen vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!