Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar szexelni a pasim ha menstruálok? Mit csináljak hogy akarjon én nem fogom ezt kibírni.
Semmit.Legközelebb ezt beszéljétek meg.Jobb lett volna ha inkább 1 héttel kesőbb megy.Akkor menjen haza mikor nem menstruálsz.
Nem mindenkinek van kedve a vér latvanyához,és van,aki ezt nem is bírja nézni sem.Ezt el kell fogadnod és nem is kényszerítheted erre,mert megette a fene az egésszet ha valaki viszolyogva áll neki.
Az igazi kalóz a Vörös tengertől sem riad meg.
A párod meg egy homokos
Én ki is nyalom a véres puncit, ha a csaj kéri..
Összeszorítod a fogad baby ennyit tudsz csinálni ha a pasidra rámászol és nem akar sehogy sem megdugni - sem fürdőben, sem tusolás után, sem softtamponnal, sem sehogy.
Megjegyzem hosszú távon amúgy sem túl jó ómen egy kapcsolatra ahol csak havi 1x találkoztok 2 napra.
Prűd. Nekem, és a nőnek akivel éppen azokat a pillanatokat éltük meg, egyikünket se zavarta hogy vérzik, ilyenkor nem volt punci nyalás, de szex ugyan úgy ment, teljesen naturálba, belélvezéssel.
Őt egy picit zavarta a véres szag, engem az se. Ha valakit szeretsz, kívánod minden pillanatàban, a vérzés is a nőiességhez tartozik, normális férfi ilyenkor se idegenkedik a női testtől.
Ezét nem haragudhatsz meg rá, nem lehetsz rá dühös.
Nem mindenki szereti a véres puncit dugni. Van akinek ez visszataszító. És ezt el kell fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!