Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak ha a pasival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a pasival nem lehet szexelni,mert kb fél perc alatt elmegy? Pedig tetszett eddig..

Figyelt kérdés
Volt egy pasi,aki tetszett,neki is én (neki én azóta is) eleinte nem akartam szexelni, meg semmi csak találkozgattunk,csók volt..aztán mire odajutottam,hogy szeretnék bármit, rájöttem hogy nem tudunk,mert kb beveszem a számba vsgy kezemmel csinálom neki kb 1 perc és elmegy.. figyelmes lenne,mert csókolgatna,ujjazna,nyalna,stb..hogy nekem jó legyen,de hogy őszinte legyek ez egy idő után kevés...nem is akarok vele kár találkozni,de ő szeretne. Nem akarom megbántani,mert emberileg szeretem,de mimt férfi,így felesleges,de ezt a szemébe se akarom vágni. Mit kezdjek a helyzettel? Hogy mondjam neki? Illetve lehet valamit ezen a dolgon segíteni? 39/N 60/F
2022. aug. 21. 15:29
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
60éves?Örülj hogy még áll neki.
2022. aug. 21. 15:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Második menetre nem képes? Az már biztosan tovább tartana.
2022. aug. 21. 15:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Na ez meglepett! Ennyi idősen inkább a hosszú maszatolás szokot lenni a gond!
2022. aug. 21. 15:35
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
Írj nekem, hasonló gondokkal küzdködöm. Mármint úgy, hogy én is gyors vagyok és annyira nem fiatal.
2022. aug. 21. 15:37
 5/8 anonim ***** válasza:
65%
Esetleg a korosztályodból nem lenne valaki, akinek jobban működne a himbilimbije? Csak azért kérdezem, mert ezek alapján többek között a szexre is alapozol.
2022. aug. 21. 15:39
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
Ha mindketten akarjátok akkor közösen javithattok rajta. De ehhez öszintén meg kell beszélni a problémát.
2022. aug. 21. 15:43
 7/8 anonim ***** válasza:
53%

Ha akarod őt, legyél empatikus, ám finoman beszéld meg vele felnőtt módjára őszintén s keressetek megoldást.

Nem gyerekek vagytok. (szöveget olvasva eleinte azt hittem)

Szomorú, hogy felnőtt emberek ilyen szinten nem tudnak/merek kommunikálni.

Főleg azzal, akivel megosztják testüket.

Egymásba vagytok, turkáltok, intim pucérkodásba vagytok, a szádat nem csak orális huncutságokra lehet használni,hanem kommunikációra.

Valahol ijesztő, hogy tőlem idősebb emberek nem tudnak beszélgetni egymás közt.

Jobb későn, mint soha, hajrá beszéljétek meg! ^^

2022. aug. 21. 18:57
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Abban a korban egy bölcs ember már tisztában van azzal, hogy az élet túl rövid, iparkodni kell mindennel!

😂

2022. aug. 22. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!