Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan nő aki 120 percig bírja (nekem már az örömlányok is kifekszenek 40 perc után, kezd elegem lenni)?
Figyelt kérdés
2022. aug. 20. 12:21
1/9 A kérdező kommentje:
Azt mondják 30 fölött minden nap ajándék, de ha nincs kitartás akkor elvesztünk.
2022. aug. 20. 12:23
2/9 anonim válasza:
A Qurvákvák azért fekszenek ki 40 persz után, mert aznap már 5-6 szétdolgozták őket előtted.
Normális nő meg úgyse áll veled szóba,szal, nincs nincs ilyen nő.
3/9 A kérdező kommentje:
Megmondtad a frankót Csernus.
2022. aug. 20. 12:27
4/9 anonim válasza:
Elnézést, mit kell bírni 120 percig?
5/9 anonim válasza:
Szerinted a saját kárára fog neked 120 percet maszatolni, amikor csak egy csves lúzer vagy, és ki tudja aznap hanyadik vagy a sorba!
Egy örömlánnyal összeeresztenélek aranyapa, még az ötödik ötéves tervre szánt, 23. reinkarnációdból is kifacsarná a gcit belőled4
Szárazzá tenne mint a szaharát!
6/9 anonim válasza:
Hát nem tudom...én múlt héten 150 perc 46másodpercig reszeltem anyudat, szóval kitartás, vannak még jóravaló csajok
7/9 anonim válasza:
De am meg azon, h fekszenek es reszelsz rajtuk mit nem birnak ki? Ez nem kibiras kerdese, inkabb csak siman megunjak. Max szarazak lesznek, de arra meg ott a nyal vagy a sikosito.
8/9 anonim válasza:
Hát nem tudom, szerintem annyi idő után már eléggé fájna, kidörzsölődne ott. Illetve elég unalmas is lenne egy idő után.
9/9 anonim válasza:
Nem, nem jó a túl hosszú szex. A 120 perc alatt nem elegülök ki, az azt jelenti, hogy nagyon béna a pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!