Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általánosságban véve kábé 40 perc alatt tudok elélvezni amikor a párom nyal. Felmerült bennünk/bennem, vajon ez normális-e illetve mi lehet a probléma? Valaki 'küzd' hasonlóval esetleg? 20/L
Ennyi,nincs ezzel baj.
Én bevállalnék egy 40 perces probléma megoldást. 😉F
Lehet nem a legjobb a technikája. Magamból indulok ki, de nekem ha magamnak csinálom is átlag 15-20 perc kell, míg ha a barátom csinálja kézzel/szajjal akkor sokkal több.
Mindenkinek megvan mit hogy szeret, kB 13-14 éves köröd óta probalgatod hogy mi az ami jól esik, stb, míg a pasid csak most fedezi ezt fel. Így türelemmel kell lenni felé, és minél inkább segíteni, hogy mi hogy jó.
Nincsen ezzel semmi baj :-) Ha végig élvezed ami történik, akkor minden happy.
Ha küzdelemnek vagy görcsölés-agyalással veszel benne részt, bár nem hiszem, akkor a pasiddal van a baj.
De amúgy sem lóverseny, hidd el. Pl én sosem orgazmusdarabszámra, vagy minél hamarabb elélvezés miatt szeretkeztem, csak hagytam mindent úgy ahogy jólesik és kész. Az hogy 10 perc után, vagy egy óra után élveztem el, nem mindegy ? Az addig átél kéjes izgalom és élvezkedés úgyis a legjobb érzés.
szerintem akkor a technikán és a minőségen kellene változtatni. Az ember képes tanulni és változni, szóval nincs olyan, hogy a 40 perc standard, azon lehet javítani, olyan drasztikusan is, hogy akár 2 percre is letornázd.
Szerintem (mivel aktív használói vagyunk párommal), egy megfelelő vibrátorral, pár hét alatt tizedére lecsökkentenétek ezt az időt és a tested olyan hamar hozzá szokna a gyors orgazmushoz, hogy 40 perc alatt már négy orgazmust is képes leszel átélni
Utolsonak :
En szoktam ezt jatszani, a az orgazmus alatt ehy hajszallal "lebegtetem" a lanyt jo sokaig :-).
Mocskos "onzooo" modon ilyenkor elvezem ezt a kis "kinzasat" :-). Aztan amikor en akarom, akkor robbanhat.
Orult jo jatek, foleg azert, mert ez igy nem teljesitmenyszex :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!