Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomat izgatja ha nekem fáj! Ez normális?
Mondta mikor felszisszenek szex közben, vagy picit harapom a szám szélét akkor nagyon rám izgul.
Engem ez nagyon megijesztett, nem tűnt erőszakosnak, vajon csak elnyomja és elrejti előttem a valódi személyiségét? Joggal kezdek el aggódni miatta?
Még csak 4 hónapja vagyunk együtt.
Többször is felhozta, már hogy a fenekembe is csinálhatnánk, vajon az is azért izgatja?
Mindenképp szadizmusra utal a dolog...
Ha neked nem okoz semmilyen fájdalmat, addig nem kell aggódnod, ha viszont elkezdi a méhszájadig tolni erőből hogy fájjon, akkor azért megpróbálhatsz kihátrálni... de ha van esze, ilyet nem csinál, bár van olyan aki imádja ha fáj neki...
Nana! Gondolj bele! Ha normál szexnél élvezi a Te fájdalmadat, akkor mi lesz anális szexnél? Biztosan ezt akarod?
Annyi normális, facér pasi van, miért nem választasz azok közül, ezt meg rúgd kia pi..C..ába!
Engem is izgat ha keményebben csináljuk, fáj is. De nálunk kölcsönös: a barátnőm igényli és elvárja ezt. Meg a BDSM is, amikor fájdalmat okozunk azért hogy a másik fél örömét lelje ebben és büszke lehessen magára hogy kibírta.
Ha Téged nem izgat ez, azt jó lenne megbeszélnetek, mert lehet hogy a baarátodnk ninsc megállás és egyre durvább lesz. Igen majdnem biztos vagyok hogy a popsilyukad is kell neki.
De nem bánt, vagy csinálja durván, csak mondta, hogy izgatja mikor behatol és felszisszenek.
A popsi tabu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!