Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kiábrándulnátok a crushotokból, ha megtudnátok, hogy kicsi a farka?
Figyelt kérdés
2022. okt. 24. 23:48
31/31 anonim válasza:
27-es én madarásztáborban úgy adódott hogy a tábortűznél hallgattam a 15-17 éves csajok fiúk beszélgetését, az valami kegyetlen volt :DDDD 2 szavanként Crush...spanci.. munci... puszcsi.. ehhez hasonló okosságok. Egymásszavba vág mindenki, végén 6 ból 3 ember bedurcizott :D 2 közülük be is jelölt. xarrá spammelte a chatem tiktok videókkal, 2 naponta új "crusht" szereznek azt mesélték. Gyűjtik mint mi a 2000 es évek elején a Mastercrok kártyákat... durván ilyen ez. :D és olyan szinten hiperaktívak..a gyorsul világ.. a hiper gyors tartalmak. amerikai módra felpörgeti őket, meg felhúzza az adrenalin szintjüket. Erről vannak már cikkek egyébként. Szakdogát lehetne írni erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!