Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, kiábrándulnátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, kiábrándulnátok a crushotokból, ha megtudnátok, hogy kicsi a farka?

Figyelt kérdés

2022. okt. 24. 23:48
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Nem tudom, nem vagyok lány. Azért ha az illető lány szokott fantáziálni egy híres illetőről, akkor szerintem lehet kiábrándító, ha kicsi a farka. De nem tudom, remélhetőleg a lány válaszolók majd leírják.

De engem az elérhető crushokra vonatkoztatva érdekelnek jobban a válaszok, én úgy tudom, hogy a fiatalok ezt a szót ma általánosságban olyan személyekre használják, akik bejönnek nekik, nem kell hogy az illetők híresek legyenek, sőt inkább a környezetükben lévő, elérhetőbb személyekre használják. Nem gondoltam volna, hogy erre fog elmenni a beszélgetés. Talán más szót kellett volna használnom, szóval akinek úgy jobban tetszik, az helyettesítse be a crusht arra, hogy KISZEMELT. Így talán már egyértelműbb lesz a kérdés.

2022. okt. 25. 01:52
 12/31 anonim ***** válasza:
88%
6-os Biztos! és azért használják a Crusht, meg egyéb ilyen fogalmakat mert az amerikai média hatalmas nyomást gyakorol a fiatal elmékre... nagyon durván butítják.. ez látszik napjainkban.. lényeg hogy fancy legyen minden.. közben elveszítjük saját magunkat :/
2022. okt. 25. 01:54
 13/31 anonim ***** válasza:
31%
Ok boomer konzervatív, menj vissza nézni a propagandádat ! :D
2022. okt. 25. 01:57
 14/31 anonim ***** válasza:

"Nem tudom, nem vagyok lány. Azért ha az illető lány szokott fantáziálni egy híres illetőről, akkor szerintem lehet kiábrándító, ha kicsi a farka."

Jó, de mégis hogy derülne ez ki?:)

2022. okt. 25. 01:58
 15/31 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam volna, hogy nyelvészeti vita lesz ebből a kérdésből. XD

Elmondom ismét, a kérdés a lányok kiszemeltjeire vonatkozik, légyszi vegyétek úgy, hogy azt írtam, és hagyjuk a nyelvhasználat útvesztőit, ez a szex kategória, és a kérdésem a kis farkakról szól, ebben a témában várom a válaszokat. :D

2022. okt. 25. 02:01
 16/31 anonim ***** válasza:

Már megválaszoltam, csak utána elkezdtem olvasni a válaszokat is meg a kifejtést, és látom, hogy el van rugaszkodva a valóságtól az egész kérdés.:)

Tehát ilyen a valóságban nem lehetséges, hogy valakinek kiderüljön, hogy a nem elérhető kiszemeltjének mekkora.:) Ezért érdekel, hogy mért gondolkodsz gyakorlatban lehetetlen dolgokon. Mi, nők a megfogható dolgokat szeretjük. Ha úgysem foghatom meg, akkor az számomra nincs is.

2022. okt. 25. 02:06
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
13 as 24 vagyok de mind1 xdd se boomer se konzervatív nemvagyok.. csak felébredtem a valóságba.. neked még ez hátravan kisfiú.. semmi baj :)
2022. okt. 25. 02:11
 18/31 anonim ***** válasza:
Ez amit itt leírtam.. tény .. ha te ezt nem látod sajnos ostobább vagy mint 6 másik :D
2022. okt. 25. 02:12
 19/31 A kérdező kommentje:

#16 Hagyjuk a nem elérhető embereket, én eredetileg az elérhető kiszemeltekre gondoltam, a híres embereket nem én hoztam be a képbe, csak ráhagytam, hogy arra is válaszolhat, aki úgy értelmezi.

Szóval maradjunk a lányok valóságban is elérhető (vagy annak tűnő) kiszemeltjeinél.

Szerintem reális, hogy megtudod, hogy kicsi annak a farka, aki tetszik, pl. exétől, vele együtt öltöző/zuhanyzó srácoktól, stb.

2022. okt. 25. 02:12
 20/31 anonim ***** válasza:
92%
Nekem volt egy ilyen crushom egyszer még gimi végén, belsőleg is egész értékes volt a srác, kedves volt, voltak céljai, nem volt annyira hülye mint az átlag élsportolók 😁 kívülről pedig abszolút tökéletes volt, 196 cm magasság, kajak-kenus csupa izom adonisz test, széles vállak, keskeny derék, nagyon helyes arc, minden megvolt. Egy ilyen erős külsőhöz már tényleg csak egy igazi vastag 20 centis lószerszámot tudtam elképzelni a lábai közé, aztán fél év álmodozoás után kiderült róla hogy nagyjából 12 centis kis kukija van. Hát egy világ omlott össze bennem az biztos 😁
2022. okt. 25. 02:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!