Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kiábrándulnátok a crushotokból, ha megtudnátok, hogy kicsi a farka?
Nem tudom, nem vagyok lány. Azért ha az illető lány szokott fantáziálni egy híres illetőről, akkor szerintem lehet kiábrándító, ha kicsi a farka. De nem tudom, remélhetőleg a lány válaszolók majd leírják.
De engem az elérhető crushokra vonatkoztatva érdekelnek jobban a válaszok, én úgy tudom, hogy a fiatalok ezt a szót ma általánosságban olyan személyekre használják, akik bejönnek nekik, nem kell hogy az illetők híresek legyenek, sőt inkább a környezetükben lévő, elérhetőbb személyekre használják. Nem gondoltam volna, hogy erre fog elmenni a beszélgetés. Talán más szót kellett volna használnom, szóval akinek úgy jobban tetszik, az helyettesítse be a crusht arra, hogy KISZEMELT. Így talán már egyértelműbb lesz a kérdés.
"Nem tudom, nem vagyok lány. Azért ha az illető lány szokott fantáziálni egy híres illetőről, akkor szerintem lehet kiábrándító, ha kicsi a farka."
Jó, de mégis hogy derülne ez ki?:)
Nem gondoltam volna, hogy nyelvészeti vita lesz ebből a kérdésből. XD
Elmondom ismét, a kérdés a lányok kiszemeltjeire vonatkozik, légyszi vegyétek úgy, hogy azt írtam, és hagyjuk a nyelvhasználat útvesztőit, ez a szex kategória, és a kérdésem a kis farkakról szól, ebben a témában várom a válaszokat. :D
Már megválaszoltam, csak utána elkezdtem olvasni a válaszokat is meg a kifejtést, és látom, hogy el van rugaszkodva a valóságtól az egész kérdés.:)
Tehát ilyen a valóságban nem lehetséges, hogy valakinek kiderüljön, hogy a nem elérhető kiszemeltjének mekkora.:) Ezért érdekel, hogy mért gondolkodsz gyakorlatban lehetetlen dolgokon. Mi, nők a megfogható dolgokat szeretjük. Ha úgysem foghatom meg, akkor az számomra nincs is.
#16 Hagyjuk a nem elérhető embereket, én eredetileg az elérhető kiszemeltekre gondoltam, a híres embereket nem én hoztam be a képbe, csak ráhagytam, hogy arra is válaszolhat, aki úgy értelmezi.
Szóval maradjunk a lányok valóságban is elérhető (vagy annak tűnő) kiszemeltjeinél.
Szerintem reális, hogy megtudod, hogy kicsi annak a farka, aki tetszik, pl. exétől, vele együtt öltöző/zuhanyzó srácoktól, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!