Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kiábrándulnátok a crushotokból, ha megtudnátok, hogy kicsi a farka?
Figyelt kérdés
2022. okt. 24. 23:48
1/31 anonim válasza:
Nem egy legfontosabb tényező de ha nincs meg a kellő kémia elég nagy baj
3/31 anonim válasza:
Bro' majd ha ott leszel az ágyban és nem tudod a csajt elvinni a csúcsig akkor kezdj el aggódni addig felesleges. Ha ez előtt kezdesz el a pélóméreteddel foglalkozni akkor nem jutsz el a "crushoddal" az ágyig.
4/31 anonim válasza:
Ha lenne egy ilyen crushom és az derülne ki hogy nincsen nagy farka akkor még nem ábrándulnék ki belőle, de ha az derülne ki róla hogy konkrétan kicsi farka van akkor már igen. :/
5/31 anonim válasza:
Sok sok ostoba tini nem érti a crush dolog lényegét.. úgy néz ki :DD szóval a Crush fogalma direkt az hogy akit sose kaphatsz meg.. egy vágyott sose kiteljesedő szerelem egy emberrel. De mégis állandóan utalásokat látok olvasok.. hogy mi lenne ha... :/ srácok...Ez a crush dolog azt jelenti.. mikor belezúgsz egy Amerikai sorozatsztárba :D csak ma már összevissza mindenre használják..akit az utcán látsz és elmész mellette minden nap az nem crush XDDD vagy osztálytársad.. mert annak megvan az esélye.. a közelében van ;)
6/31 A kérdező kommentje:
#5 Lehet, hogy igazad van, és az a crush helyes definíciója, amit te írtál. Persze az is lehet, hogy a fogalom változott, kibővült az idők folyamán, ilyen is elő szokott fordulni.
De a kérdés lényege ettől nem változik. A crush szót úgy értettem, hogy az a személy, aki nagyon tetszik a válaszoló lánynak, akibe bele van zúgva, mindegy, hogy elérhető vagy elérhetetlen számára az illető.
2022. okt. 25. 01:03
7/31 anonim válasza:
4-es vagyok és nekem tuti nem jönne be, ha kiderülne Brad Pittről aztán hogy kis farka van :)) 10 emeletet zuhanna a szememben.
9/31 anonim válasza:
5: Köszi. Épp akartam kérdezni, mi az.:)
10/31 anonim válasza:
6: De ha úgysem elérhető, akkor nem mindegy, mi van a nadrágjában?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!