Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a férfi azért csinalta mert kicsi a pénisze?
Tegnap lefeküdtem egy férfi barátommal.
Vagyis,1.5 éve ismerkedtünk meg,első randin lefeküdtünk egymással de mivel mindketten alkoholizalt állapotban voltunk,nem igazán sikerült.
Azota folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, segítünk egymásnak ha valami gond van,legtöbbször whatsappon beszélgetünk,csak néha találkozunk.
Tegnap ismét találkoztunk, és ismét lefeküdtem vele.( remélem a barátságunk nem megy tönkre)
En 4 éve szültem,és elég tág vagyok sajnos,meg amúgy is a nagyobb mérethez vagyok szokva.
Neki elég kicsi( nem mertem lenezni hogy ne hozzam kellemetlen helyzetbe) érzésre Kb 13-15 cm-es, és elég vékony penisze van.
Ezt azzal akarta kompenzalni hogy olyan erővel dugott ( ezt nem tudom szebben kifejezni) hogy ma is eléggé fáj a vaginam.
Amugy a szex jó volt,szenvedélyes, a ritmus is oké volt,el is élveztem mivel folyamatosan adtam az intuíciókat ( lassabban ,gyorsabban) de valahogy nem megy ki a fejemből hogy majdnem szét szakította erővel a vaginamat. Férfiak,ezt azért csináljátok hogy a nő valamit erezzen mert attól tartotok hogy nem érzi eléggé a péniszt?
Azt még hozzá teszem hogy folyamatosan próbáltam úgy helyezkedni, úgy mozogni hogy mindketten a lehető legtöbbet érezzünk a dologból.
Itt aludt,együtt reggeliztünk, elment és azóta írtunk pár sort...
Nem hiszem. Inkább azért, mert így szereti, esetleg be volt indulva.
Amúgy nem értem. Nem tudom hány éves vagy, de mintha óvodás lennél. Érzésre 13, de már előtte sem mertél odanézni? Miért nem? Honnan tudtad, hogy kicsi és nem nézhetsz oda? Amúgy meg miért hoznád azzal zavarba, hogy ránézel a farkára? Te jó ég, mintha gyereket hallgatna az ember, nagyon ciki.
Ha elolvasnad,leírtam hogy 1.5 éve már egyszer lefeküdtem vele úgyhogy tudtam hogy kicsi neki.
Szerintem igenis zavarba ejtő ha az ember azt nézegeti hogy milyen kicsi.
Nekem például nagy a fülem és engem is zavarba ejt ha valaki simogatja,cirogatja, vagy csak nézi. Celzasnak veszem
Tényleg nagyon gyerekeknek hatsz, sőt, ostobának. Intuíciókat meg biztos nem adtál neki, ez a szó azt jelenti, megérzés. Amire te fondolsz, az az instrukció, de nem értem miért akarsz idegen kifejezésekkel villogni, ha nem ismered a jelentésüket.
13-15 cm az bőven átlagos méret, talán azért dugott erővel, mert megérezte, hogy harangozni lehet benned, és akarta, hkgy azért valamit érezzetek is.
Ezek szerint a saját zavarodat vetíted ki rá... Miért nézné bárki azért, mert kicsi??? Nyilván, ha vele vagy, akkor nem találod annak, szóval nem azért nézed, mert kicsi, hanem mert tetszik!
Ez a b@romság csak a te fejedben van!
Neked ciki a farka, nem neki. Igazából a szex pedig jó vele, szóval nem értem, hogy ez miért zavar téged...
Iszonyúan furcsa vagy és nevetségesen gyerekes.
Amúgy meg a sztoridból egyáltalán nem lehetett érteni, hogy az első alkalmas részeg szex alatt láttad-e vagy emlékszel-e a farkára...
Szegény pasi, akkor be sem kapod neki..?
Én inkább örülnék. Amúgy nyilván nem szakadtál szét, csak nem vagy hozzászokva. Legközelebb már lehet nem dörzsölne ki annyira. Vagy, ha közben nem volt jó, akkor miért nem szóltál, hogy nem vagy elég nedves?
Amúgy nem is értem...szexeltek, de nincs előjáték, nincs semmi, csak dugás? Nem csoda, hogy fáj utána.
Amúgy a hetesnek igaza van. Tényleg nem értem, hogy miért zavar a mérete, ha elég jó vele a szex.
Szerintem kamu. Én sosem dugnék olyannal akiről tudom(!!), hogy kicsi. Ha nem tudom és kiderül, simán lelépek. Lehet lepontozni.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!