Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezt a férfi azért csinalta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt a férfi azért csinalta mert kicsi a pénisze?

Figyelt kérdés

Tegnap lefeküdtem egy férfi barátommal.

Vagyis,1.5 éve ismerkedtünk meg,első randin lefeküdtünk egymással de mivel mindketten alkoholizalt állapotban voltunk,nem igazán sikerült.

Azota folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, segítünk egymásnak ha valami gond van,legtöbbször whatsappon beszélgetünk,csak néha találkozunk.

Tegnap ismét találkoztunk, és ismét lefeküdtem vele.( remélem a barátságunk nem megy tönkre)

En 4 éve szültem,és elég tág vagyok sajnos,meg amúgy is a nagyobb mérethez vagyok szokva.

Neki elég kicsi( nem mertem lenezni hogy ne hozzam kellemetlen helyzetbe) érzésre Kb 13-15 cm-es, és elég vékony penisze van.

Ezt azzal akarta kompenzalni hogy olyan erővel dugott ( ezt nem tudom szebben kifejezni) hogy ma is eléggé fáj a vaginam.

Amugy a szex jó volt,szenvedélyes, a ritmus is oké volt,el is élveztem mivel folyamatosan adtam az intuíciókat ( lassabban ,gyorsabban) de valahogy nem megy ki a fejemből hogy majdnem szét szakította erővel a vaginamat. Férfiak,ezt azért csináljátok hogy a nő valamit erezzen mert attól tartotok hogy nem érzi eléggé a péniszt?

Azt még hozzá teszem hogy folyamatosan próbáltam úgy helyezkedni, úgy mozogni hogy mindketten a lehető legtöbbet érezzünk a dologból.

Itt aludt,együtt reggeliztünk, elment és azóta írtunk pár sort...

2022. okt. 22. 13:00
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, valahogy egyre jobban belebonyolódsz a saját sztoridba :D
2022. okt. 22. 14:07
 22/30 A kérdező kommentje:
Nem bonyolodok.... gyors is volt ( lassan szeretem ) meg erővel is csinálta ( különben nem fájna még ma is )
2022. okt. 22. 14:09
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerinted kicsi és vékony volt neki és feltételezzük, hogy normálisan nedvesedtél vagy sikositot használtál akkor mi volt az ami miatt fájdalmad volt közben vagy utolag és pontosabban hol? Miben nyilvánult meg a "nagy erö"? Elég érthetetlen a történeted.
2022. okt. 22. 14:09
 24/30 A kérdező kommentje:

Nedves voltam.

Nem tudom jobban elmagyarazni, egyszerűen éreztem hogy a Kb 80 kilojaval löki mint ha még sosem csinálta volna. Úgy mint egy állat. Gyorsan,hevesen,erősen.

Közben majdnem agyrazkodast is :D

2022. okt. 22. 14:12
 25/30 A kérdező kommentje:
Kicsi,vékony penisszel is lehet fájdalmat okozni !
2022. okt. 22. 14:14
 26/30 anonim ***** válasza:
45%
" Úgy mint egy állat. Gyorsan,hevesen,erősen." Ezt nevezik ugy, hogy "verébhajsza". Van aki sokat verte magának és sürüen igyekezett mielöbb befejezni, az könnyen hozzászokik az ilyen gyors, intenziv menethez. Ha lassabban csinálja akkor le is kokad.
2022. okt. 22. 14:29
 27/30 A kérdező kommentje:
26, tanultam valamit - köszi. :-)
2022. okt. 22. 14:32
 28/30 anonim ***** válasza:
42%
vérebhajsza :D
2022. okt. 22. 15:52
 29/30 anonim ***** válasza:
58%
Verébhajsza xd
2022. okt. 22. 15:55
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Ő így szereti, ennyi.

A barátom is már-már durván odateszi magát - érzem anélkül is (amikor direkt lassú, azzal az őrületbe is kerget, mert annyira jó), de ő jobb szereti keményen.

Semmi gond nincs ezzel.

2022. okt. 22. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!