Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a férfi azért csinalta mert kicsi a pénisze?
Tegnap lefeküdtem egy férfi barátommal.
Vagyis,1.5 éve ismerkedtünk meg,első randin lefeküdtünk egymással de mivel mindketten alkoholizalt állapotban voltunk,nem igazán sikerült.
Azota folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, segítünk egymásnak ha valami gond van,legtöbbször whatsappon beszélgetünk,csak néha találkozunk.
Tegnap ismét találkoztunk, és ismét lefeküdtem vele.( remélem a barátságunk nem megy tönkre)
En 4 éve szültem,és elég tág vagyok sajnos,meg amúgy is a nagyobb mérethez vagyok szokva.
Neki elég kicsi( nem mertem lenezni hogy ne hozzam kellemetlen helyzetbe) érzésre Kb 13-15 cm-es, és elég vékony penisze van.
Ezt azzal akarta kompenzalni hogy olyan erővel dugott ( ezt nem tudom szebben kifejezni) hogy ma is eléggé fáj a vaginam.
Amugy a szex jó volt,szenvedélyes, a ritmus is oké volt,el is élveztem mivel folyamatosan adtam az intuíciókat ( lassabban ,gyorsabban) de valahogy nem megy ki a fejemből hogy majdnem szét szakította erővel a vaginamat. Férfiak,ezt azért csináljátok hogy a nő valamit erezzen mert attól tartotok hogy nem érzi eléggé a péniszt?
Azt még hozzá teszem hogy folyamatosan próbáltam úgy helyezkedni, úgy mozogni hogy mindketten a lehető legtöbbet érezzünk a dologból.
Itt aludt,együtt reggeliztünk, elment és azóta írtunk pár sort...
Nedves voltam.
Nem tudom jobban elmagyarazni, egyszerűen éreztem hogy a Kb 80 kilojaval löki mint ha még sosem csinálta volna. Úgy mint egy állat. Gyorsan,hevesen,erősen.
Közben majdnem agyrazkodast is :D
Ő így szereti, ennyi.
A barátom is már-már durván odateszi magát - érzem anélkül is (amikor direkt lassú, azzal az őrületbe is kerget, mert annyira jó), de ő jobb szereti keményen.
Semmi gond nincs ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!