Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne Kapós egy fiatal BBW nő rosszlányokon?
Láttam már ilyen hölgyeket fent, jók az értékeléseik is, de gondoltam megkérdezlek titeket is:))
Aki nem bírja a dagadt nőket, az legyen kedves nem válaszolni! Köszi🙂
Ennyi infóból nem lehet megmondani, hogy kapós leszel-e. Sokan szeretik a BBW lányokat, viszont sokan nem merik ezt nyíltan felvállalni, mert a társadalom számára az az elfogadott, ha vékony, sportos nőd van, akivel nem "ciki" mutatkozni. Na, pont ebben rejlik a BBW-k előnye a prostik között. Akik a haverok, család előtt nem mernének felvállalni egy kövér lányt, azok jobb híján elmennek qrvázni, hogy megtapasztalják milyen egy testes csaj. És ha az jól csinálja a dolgát, visszatérő vendégek lesznek.
Viszont sok más dologtól is függ, hogy valaki kapós lesz-e vagy sem.
Én pl. rá sem kattintok olyan profiljára, akinek ki van takarva/le van vágva az arca. Egyrészt az arc nagyon is fontos, 90%-ban az alapján dönti el az ember a másikról, hogy neki szimpatikus-e, emellett, ha már qrvának állt, vállalja is fel. Ezenfelül ne legyenek széteffektezve a képek, és látszódjon minden. Ha lovat veszel, annak is megnézed még a fogait is. Zsákbamacskát nem veszek.
Az is fontos, hogy láthatóak legyen az értékelések. Ha valaki nem szeretné megjeleníteni azokat, gyanús, hogy valami nem kóser... Nálam pl. ilyen lány sem játszik.
Az, hogy mit vállalsz be, az csak rajtad áll, de értelemszerűen minél több mindenre vagy vevő, annál kapósabb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!