Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszlányokra milyen idősen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlányokra milyen idősen érdemes felnézni?

Figyelt kérdés

23 évesen valahogy túl fiatalnak gondolom magam, hogy egy 40 vagy 50 es milfel lefeküdjek mert ott a tudat, hogy neki túl fiatal vagyok meg ilyesmi. :D

Nyilván hülyeség ezeken parázni, de inkább várnék vele még pár évet, hogy úgy nézzenek rám mint egy férfira.

Persze nekik mindegy csak fizessenek :)

Ti gondolkodtatok ilyenen, vagy egyáltalán nem érdekelt?

Vagy szerintetek nekik nincs bajuk ezzel csak legyen valaki aki jön?

2021. máj. 15. 15:02
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
És ha te egy 16 évest sugsz neked nincs ott a tudat hogy túl fiatal hozzád?
2021. máj. 15. 15:06
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

?? Nem értem a kérdést.

Miert nem dugsz 18-20 éves csajokkal onnan akkor?

2021. máj. 15. 15:06
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
21 évesen mentem el egy akkor 55 éves nőhöz (akiről a sokadik visszajárás során kiderült 61)
2021. máj. 15. 15:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Amennyi idösen neked jol esik.
2021. máj. 15. 15:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"várnék vele még pár évet, hogy úgy nézzenek rám mint egy férfira." - Úgy néznek rád, mint egy emberre, aki fizet.

Le se sz@rnak,előtted is volt 3 és utánad is jön még 2. Szerintem hülyeségekkel foglalkozol, nem vagy túl fiatal se. A túl fiatal a 18-19

2021. máj. 15. 15:12
 6/9 anonim ***** válasza:
79%

Én már voltam három fiatal lánynál, igaz, ők csak masszőzök, nem szexpartnerek.

Tervezem, hogy nyáron meglátogatom az egyik leggyönyörűbb milfet is, igaz, aludnom kell rá még párat. Teljesen más, ha rá recskázol, mintha tényleg ott lenne veled szemben.

Ha nem voltál még egy rosszláynyál sem, én véleményem az hogy először a fiatal (18-25) korosztályból válassz valakit, szerezz tapasztalatot es rutint, aztán jöhetnek a milfek :DD

18/F

2021. máj. 17. 22:38
 7/9 anonim ***** válasza:
*Rosszlánynál
2021. máj. 17. 22:39
 8/9 anonim ***** válasza:
25%
oda sehány évesen sem érdemes
2021. máj. 20. 16:26
 9/9 anonim válasza:
100%

Nem foglalkoznak vele hogy hány éves vagy nekik csak egy fizető vendég vagy.

és nem gáz ha milfhez mész tapasztaltabb megtaníthat 1-2 dologra is. Meg rosszlányokon a 18-22 elég flegmák a csajok.

2022. júl. 27. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!